Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

88.000 οι αγνοούμενοι από τον φονικό σεισμό και το καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία!!! Σοκ και δέος από τη βιβλική καταστροφή!

- Σοκάρει ο αριθμός των αγνοουμένων που μετέδωσε το επίσημο ιαπωνικό πρακτορείο Κιόντο
- Υγρός τάφος η πόλη Σεντάι, επίκεντρο του σεισμού - Συνεχίζονται οι μετασεισμοί έως και 5,8 Ρίχτερ
- Αδειάζουν τα ράφια των σουπερ μάρκετ οι κάτοικοι του Τόκιο, χάος στους δρόμους
- 53 χώρες σε συναγερμό από το τσουνάμι που απειλεί ολόκληρο τον Ειρηνικό
- Στρατιωτική βοήθεια από τις ΗΠΑ για τις έρευνες ζήτησε η Ιαπωνία - Οι εικόνες από την άνευ προηγούμενου καταστροφή που προκάλεσαν στην βορειοανατολική Ιαπωνία τα 8,9 Ρίχτερ αλλά και το τσουνάμι των 10 μέτρων, το μεγαλύτερο των τελευταίων 100 ετών, κάνουν από το πρωί το γύρο του κόσμου και συγκλονίζουν.

Οι πρώτες εικόνες:
http://www.reuters.com/news/pictures/slideshow?articleId=USRTR2JQY6&slide=1#a=8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου