Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ακόμα ένα πτώμα μελαμψού άνδρα σε τσάντα σκουπιδιών σήμερα το πρωί!! Καμαρώστε πολυπολιτισμικό παράδεισμο...

Ένα φρικτό έγκλημα αντίκρισε λίγο πριν τις εννιά ένας ρακοσυλλέκτης στο κέντρο της Αθήνας, μια ανάσα από το Σταθμό Λαρίσης στην οδό Μαμούρη

Όταν άνοιξε τον κάδο που βρίσκεται μπροστά στο κτίριο με τον αριθμό έξι, είδε ανάμεσα στα σκουπίδια έναν αιματοβαμμένο σάκο απ' τον οποίο εξείχε ένα ανθρώπινο κεφάλι.

Πανικόβλητος ο άνδρας άρχισε να τρέχει. Λίγο αργότερα ειδοποίησε την αστυνομία που έφτασε στο σημείο και απέκλεισε ολόκληρη την περιοχή.

Μια μαρτυρία λέει ότι σχεδόν μια ώρα πριν δύο άνδρες είχαν πάει στον κάδο και είχαν πετάξει το πτώμα του άνδρα στα σκουπίδια.


Όπως λέει ένας υπάλληλος καταστήματος,  είδε τους δύο άνδρες στις οκτώ το πρωί να κουβαλούν με δυσκολία το σάκο που έδειχνε να έχει μεγάλο βάρος.

Του προξένησε περιέργεια δεν είδε όμως κάτι άλλο που θα μπορούσε να του κινήσει υποψίες. Ποτέ δεν φανταζόταν ότι επρόκειτο για το πτώμα ενός ανθρώπου.

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι ήταν οι δολοφόνοι. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία χτύπησαν με μαχαίρι τον κοντόσωμο, μελαμψό άνδρα στο στήθος, τον σκότωσαν και στη συνέχεια “ξεφορτώθηκαν” το πτώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου