Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Συλλεκτικό: Όλα τα βίντεο με τα κραξίματα-γιαουρτώματα-μπουνίδια προς τους Έλληνες λαμογιο-πολιτικούς!!

Φοβούνται οι πολιτικοί μην τους κράξουν κατά την διάρκεια της παρέλασης την 25η Μαρτίου.Όλα τα video κατά των πολιτικών συγκεντρωμένα :

Η οργή του κόσμου έχει ανέβει κατακόρυφα και πλέον οι άνθρωποι όταν δουν κάποιον πολιτικό αντιδρούν από ένστικτο. Είναι αλήθεια πως οι πολιτικοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν έξω μήπως και κάποιος πολίτης τους επιτεθεί φραστικά ή ακόμα και να χειροδικήσει. Έτσι αποφάσισαν να καλέσουν ακόμα και τους αστυνομικούς που ήταν σε άδεια για να τους προφυλάξουν από την οργή του λαού ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της παρέλασης της 25η Μαρτίου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όσα video μπορέσαμε να βρούμε από το youtube για το κράξιμο που έχουν φάει οι πολιτικοί τις τελευταίες ημέρες.





Το γιαουρτάκι του Πάγκαλου.




Γιαουρτάκι και στον Αλαβάνο.



Από τα επεισόδια στην Σύρο την επισκέφτηκε ο Πρωθυπουργός.



Λοβέρδος σε βιβλιοπωλείο.



Του Σηφουνάκη σε ομιλία του.



Μάνα αστυνομικού για τον τσίπρα.



Το ξύλο που έφαγε ο Χατζηδάκης.

http://hmathianews.blogspot.com/2011/03/25-video.html

25η Μαρτίου και το κράξιμο στην Νταλάρα η οποία εμφανίστηκε στην παρέλαση στο Περιστέρι
Δείτε και τα υπόλοιπα…
(Το δημοσίευμα θα ανανεώνεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου