Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα πυρηνικά στην Ιαπωνία. Εντολή να εγκαταλείψουν ακόμα και οι τελευταίοι εργαζόμενοι.

Οι πενήντα εναπομείναντες εργαζόμενοι έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν προσωρινά τον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα σήμερα, όταν τα επίπεδα της ραδιενέργειας αυξήθηκαν αιφνιδίως, σε μία εξέλιξη που σημαίνει ότι η πυρηνική κρίση κλιμακώνεται εκτός ελέγχου.

Λίγες ώρες πριν, ακόμη μία πυρκαγιά ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του αντιδραστήρα Νο. 4, όπου χθες μία έκρηξη στη δεξαμενή του αναλωθέντος πυρηνικού καυσίμου προκάλεσε ρήγμα στο τοίχωμά της. Λευκός καπνός έβγαινε από το κτίριο που στεγάζει τον αντιδραστήρα Νο. 3, ο οποίος ...
ήταν εκτός λειτουργίας την Παρασκευή, όταν ο σεισμός και του τσουνάμι έπληξαν στις βορειο-ανατολικές ακτές της Ιαπωνίας.

Οι αρχές σχεδιάζουν να ανοίξουν με εκσκαφείς δρόμο προς το κτίριο του αντιδραστήρα Νο.4 για να μπορούν να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα.

Θαλασσινό νερό διοχετεύεται στους αντιδραστήρες Νο. 1, 2 και 3 για την ψύξη των ράβδων του πυρηνικού καυσίμου.
Οι εργαζόμενοι προσπάθησαν επίσης να ψύξουν τους αντιδραστήρες Νο. 5 και Νο. 6, στους οποίους και εκεί το επίπεδο του ύδατος μειώνεται από χθες. Οι ιαπωνικές αρχές ζήτησαν τη βοήθεια των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου