Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Ιάπωνας πρωθυπουργός: "Πολύ σοβαρή η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα

- Απόρρητο έγγραφο της ΕΕ συνιστά σε όλες τις χώρες να απομακρύνουν τους πολίτες τους απο την Ιαπωνία!
- Ιάπωνας πρωθυπουργός: "Πολύ σοβαρή η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα
5 στην 7βαθμη κλίμακα το ατύχημα παραδέχθηκε η Ιαπωνία
- Θα χρειαστούν εβδομάδες για να ψυχθούν οι ράβδοι καυσίμου - Παραμένει ο κίνδυνος για ανατίναξη όλου του εργοστασίου
 


Ακριβώς 7 ημέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας, το τσουνάμι αλλά και το πυρηνικό ατύχημα για το οποίο ακόμα γνωρίζουμε πολύ λίγα, η ιαπωνική κυβέρνηση πιεζόμενη πλέον από την Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας αποφάσισε να ανακοινώσει οτι ανεβάζει από το 4 στο 5 στην επτάβαθμη κλίμακα, το πυρηνικό ατύχημα στο εργοστάσιο της Φουκουσίμα! Υπενθυμίζεται οτι η κασταστροφή στο Τσερνομπιλ ήταν στο 7 και στο Θρι Μάιλ Αιλαντ στο 5.

Σε νέο του διάγγελμα ο πρωθυπουργός της χώρας Ναότο Καν, δήλωσε οτι "Η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα είναι ακόμα πολύ σοβαρή. Πρόσθεσε...
οτι δεκάδες αστυνομικοί, εργαζόμενοι αλλά και πυροσβέστες προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση με κίνδυνο της ζωής τους. Επίσης, είπε οτι η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν έχει αποκρύψει τίποτα από τον λαό της χώρας. "Ο,τι γνωρίζουμε το μοιραζόμαστε μαζί σας", είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα θα αρχίσουν να μετρώνται επίσημα τα επίπεδα ραδιενέργειας στο Τόκιο.

Μετά λοιπόν τις τόσες ημέρες ελλειπούς ενημέρωσης αλλά και απίστευτης ολιγωρίας, μετά από την υποτίμηση του πυρηνικού ατυχηματος δεκάδες χώρες παίρνουν πλέον με κάθε τρόπο τους κατοίκους τους από την Ιαπωνία.

Εκατομμύρια άνθρωποι στο Τόκιο μένουν σήμερα κλεισμένοι στα σπίτια τους, φοβούμενοι μια έκρηξη ραδιενεργού υλικού από το σταθμό που βρίσκεται σε απόσταση 240 χιλιομέτρων προς το βορρά, αν και οι άνεμοι που πνέουν θα ήταν πιθανό να μετέφεραν το μολυσμένο καπνό ή ατμό μακρία από την πυκνοκατοικημένη πόλη, προς τον Ειρηνικό ωκεανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου