Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Έπιασαν τον δολοφόνο του κτηνοτρόφου στο Σουφλί και τον δολοφόνο του Ρουμάνου στην Αργολίδα. Φυσικά ήταν και οι δυο Ασιάτες λαθρομετανάστες

Εξιχνιάστηκαν 2 στυγερές δολοφονίες, ενός 72χρονου κτηνοτρόφου στο Σουφλί και ενός 30χρονου Ρουμάνου εργάτη στην Αργολίδα.

Τον 72χρονο κτηνοτρόφο τον σκότωσε ο Πακιστανός εργάτης του για να του κλέψει ...60 ευρώ και το κινητό του. Έστησε μάλιστα ολόκληρο σκηνικό που παρέπεμπε σε αυτοκτονία αλλά ο ιατροδικαστής ανακάλυψε σοβαρά κτυπήματα στο κεφάλι και έτσι η αστυνομία ξεκίνησε -έστω και με καθυστέρηση- τις έρευνες προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το  θύμα της άλλης δολοφονίας, ο 30χρονος εργάτης, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από 2 Ασιάτες λαθρομετανάστες που τον περίμεναν κρυμμένοι σε θάμνους. Ο ένας, Αφγανικής καταγωγής, συνελήφθη σήμερα και κρατείται στην ασφάλεια Ναυπλίου, ενώ ο άλλος αναζητείται.

Φυσικά, είμαστε βέβαιοι ότι ο Καστανίδης, όχι μόνο δεν θα τους φυλακίσει, αλλά θα τους επιβραβεύσει για τα εγκλήματά τους. Εξάλλου, όποιος πει κακή κουβέντα για αυτά τα λαθρομπουμπούκια θα δείξει την περίφημη ''εχθροπάθεια'', συνεπώς συμπατριώτες, σκύψτε το κεφάλι και περιμένετε καρτερικά να φτάσει και η σειρά σας. Αυτή είναι η κατάσταση της κοινωνίας μας πια. Καθημερινές δολοφονίες, βιασμοί και ληστείες και θάψιμο αυτών των ειδήσεων από τα πουλημένα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου