Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τρεις άστεγοι νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας!!!!!

 
- Πάγωσαν και πέθαναν αβοήθητοι στο Άλσος του Θησείου
- Τα παγωμένα πτώματα βρήκαν το πρωί εργάτες των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Αθηναίων
 


Το άθλιο κράτος μας και το ανύπαρκτο πλέον φιλότιμο μας ως αδιάφοροι πολίτες σε όλο τους το μεγαλείο.
 
Τρεις άστεγοι πέθαναν μαρτυρικά από το κρύο και την αδιαφορία ΟΛΩΝ αφού κανείς δεν βρέθηκε να τους βοηθήσει, όχι σε κάποια απομονωμένη βουνοκορφή αλλά στο κέντρο της άκαρδης πρωτεύουσας.
 
Το φριχτό θέαμα των τριών παγωμένων πτωμάτων αντίκρυσαν νωρίς το πρωί εργάτες των υπηρεσιών καθαριότητας του δήμου Αθηναίων.
 
Τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να διασαφηνιστούν από ... τα νοσοκομεία στα οποία μεταφέρθηκαν οι σοροί.
 
Για τραγωδία έκανε λόγο ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης που όμως ίσως να ήταν καλύτερο να μην πει τίποτε και να κάνει κάτι άλλο πέρα των κλισέ δηλώσεων, πως '' οι υπηρεσίες του Δήμου θα εντείνουν τις προσπάθειές τους να προσφέρουν βοήθεια σε όσους δοκιμάζονται από τις κακουχίες και τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης''. (newsit.gr)
 
 
(Σχ. agiovasilematos: Αν αυτοί οι δύστυχοι άνθρωποι ήταν στην Υπατία και είχαν από καμιά ντουζίνα παρατρεχάμενους ο καθένας να τους χαϊδεύουν και να τους φροντίζουν, θα ζούσαν σήμερα. Κανείς δεν νοιάστηκε γι'αυτούς...Οι πολιτικοί ,  οι δουλέμποροι, οι ΜΚΟέμποροι και τα ξένα κοράκια έχουν συμφέροντα ΜΟΝΟ από τους λαθρομετανάστες και σε ΜΟΝΟ σε εκείνους δείχνουν την μεγάλη ανθρωπιστική ''ευαισθησία'' τους.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου