Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

Το δράμα της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ουσιαστικά, Ελλάδας πλησιάζει στο τέλος του και συγκεκριμένα την 25η Μαρτίου 2011.

190 χρόνια μετά την Επανάσταση του Έθνους των Ελλήνων , η ΑΛΗΤΕΙΑ , ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και η ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ του πολιτικού συστήματος της "αντιπροσωπευτικής" "δημοκρατίας" - δημοπρασίας - δικτατορίας , δίνουν τη χαριστική βολή , όχι σε ένα κράτος , αλλά σε ένα Έθνος.
Όπως αναφέρεται αναλυτικά στη σχετική ανάρτησή μας περί "κινδύνου των τραπεζικών καταθέσεων"  , αυτή τη στιγμή διαπράττεται ένα έγκλημα. 
Μια προδοσία!


Συγκεκριμένα αναφέρεται (και το ίδιο υποστηρίζεται από επιφανείς...

Πριν ένα χρόνο οι ευρωπαίοι και μη δανειστές-τοκογλύφοι μας προήγαγαν στη θέση του "Πρωθυπουργού" ένα γελοίο και αξιοθρήνητο ανδρείκελο το οποίο κάνοντας θόρυβο με τα καραγκιοζιλίκια του (πιστόλια στο τραπέζι , απειλές προσφυγής στο ΔΝΤ κλπ κλπ) στην πραγματικότητα απομάκρυνε τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσει η Ελλάδα το πραγματικό της όπλο που δεν ήταν άλλο από τον ΩΜΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ στους τοκογλύφους , οι οποίοι κινδύνευαν να μείνουν με τα ΟΜΟΛΟΓΑ (τα ...τοξικά εννοείται) στο χέρι!

Ο ξεφτιλισμένος προδότης (πλην άξιος συνεχιστής της δουλοπρεπούς παραδόσεως του παππού και της "περηφάνειας του μπαμπά)  Παπανδρέου ο Γ' , σύρθηκε ως γυμνοσάλιαγκας , ικέτευσε και τελικά κατάφερε να βάλει εγγυητή και ασφαλιστική δικλείδα για την παρούσα και μελλοντική απραξία της Ελλάδας (σχετικά με το χειρισμό των Ελληνικών Ομολόγων σαν "όπλο" της Ελλάδας ενάντια στα διεθνή καθάρματα των Αγορών , το ΔΝΤ. (Δες σχετική ανάρτηση)


Εκτός από το θλιβερό ανδρείκελο της οικογενείας των Τσάντ-Μινέϊκο , τον ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΟ ΡΟΛΟ ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνισμού και των Ελλήνων , έχουν αναλάβει να παίξουν και ΟΛΕΣ οι πολιτικές "δυνάμεις" του σεσηπώτος και τυμπανιαίου πλέον "δημοκρατικού πολιτεύματος" που απολαμβάνουμε σήμερα !
οικονομικούς κύκλους εδώ και ένα χρόνο) η ενεργοποίηση των διαδικασιών "ελεγχόμενης" χρεοκοπίας (όπως βολεύει τις ... "αγορές") μέσα από την ΑΙΣΧΡΗ τακτική της επαναγοράς από την Ελλάδα των ΤΟΞΙΚΩΝ (για τις Γερμανικές Τράπεζες και την ΕΚΤ) ΟΜΟΛΟΓΩΝ μας  και μάλιστα μέσα από έναν ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ  : Πα.Σο.Κ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ_ , ΚΚΕ , ΣΥΝ(ΡΙΖΑ) , Λα.Ο.Σ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ "ΠΡΟΘΥΜΟΙ" (ΜΠΑΛΟΤΣΑ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ-ΟΙΚΩΛΟΓΟΙ-ΔΡΑΣΗ) ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΗΝ ΕΚΤ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ" "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ"-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ .


ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙ !
(μισό μέτρο για όλους , όχι για τον καθένα.....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου