Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αδιέξοδο και πάλι στην Υπατία. Οι απεργοί απέρριψαν τις προτάσεις Ραγκούση Λοβέρδου

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι το τέλος την απεργία πείνας είναι οι μετανάστες της Υπατίας οι οποίοι διανύουν την 39η ημέρα χωρίς φαγητό. Επτά από αυτούς ανακοίνωσαν μάλιστα οτι σταματούν και το νερό.

Προηγήθηκε συνάντηση με τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας όπου προτάθηκε η λύση της εξάμηνης ανοχής που σημαίνει, εξάμηνη παραμονή των μεταναστών απεργών πείνας με δικαίωμα ανανέωσης. Ομως οι απεργοί πείνας απαντούν οτι θέλουν άδεια παραμονής και δικαίωμα να μπορούν να διακινούνται ελέυθερα εντός και εκτός Ελλάδας.

Και σήμερα ο ένας μετά τον άλλον...

οι απεργοί πείνας μεταφέρονται εξαντλημένοι στα νοσοκομεία.

Η σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΓΣΕΕ σύσκεψη υπο του κυρίους Ραγκούση και Λοβέρδο με εκπροσώπους της .......πρωτοβουλίας αλληλεγγύης αλλά και των μεταναστών απεργών πείνας δεν κατέληξε επι της ουσίας σε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς να δοθεί λύση ακόμα και σήμερα. Αίσθηση πάντως έχει προκαλέσει η απουσία της υφυπουργού αρμόδιας για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής, Αννας Νταλάρα.

Περισσότεροι από 100 μετανάστες βρίσκονται ήδη στα νοσοκομεία ενώ γιατροί του ΕΣΥ μετέβησαν στην Υπατία για να ελέγξουν την κατάσταση της υγείας τους. Οπως είπαν: "Η κατάσταση της υγείας τους είναι πολύ σοβαρή".

  Οι γιατροί έχουν φτάσει και αυτοί στα όρια τους αφού δεν ξέρουν πως να ελέγξουν την κατάσταση.
(Σχόλιο: Όλη η χώρα είναι ανεξέλεγκτη αφού ο κάθε παράνομος λαθρομετανάστης είναι σε θέση να εκβιάζει καταστάσεις...Να απευχόμαστε να έρθουν τα χειρότερα. Δεν θέλουμε να χαθεί καμία ανθρώπινη ζωή, αλλά πρωτίστως θέλουμε  τη δική μας ζωή πίσω, όπως ήταν πριν γίνει η Ελλάδα κολαστήριο.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου