Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Η αλήθεια για την "απεργία πείνας" των Μαροκινών της Υπατίας βρίσκεται εκτός από τα βίντεο και στην ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας...

Δείτε το γιατί...
Αυτή είναι η ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook..
«Προς τον κ. Τσίπρα και τους αλληλέγγυους” των 300 “μεταναστών απεργών πείνας”. Παρακαλώ πολύ, ενημερώστε τους συντρόφους σας εκ “των απεργών”, που υπεξαίρεσαν από το Μέγαρο Υπατία, ασημικά και πορσελάνες, να τα επιστρέψουν και το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν. Όπως γνωρίζετε το κτήριο βιντεοσκοπείται. Ευχαριστώ.»

Το status της στον τοίχο του προφίλ της έκαναν like  πάνω από 18 φίλοι της ενώ δεν ... έλειψαν και τα σχόλια του τύπου: «Δεν σεβάστηκαν την Υπατία ώρα λοιπόν να γνωρίσουν την Αδράστεια και τη Νέμεση» ή «Δυστυχώς Χρυσάνθη ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!! Αλήθεια τι να πει κανείς.»
Μερικές ώρες μετά και ενώ τα σχόλια έδιναν και έπαιρναν, επανέρχεται με μια νέα ανάρτηση η κ. Κωσταντακάτου στην οποία και επισημαίνει ότι:
 


«Έαν δεν επιστραφούν ΑΜΕΣΑ τα οικογενειακά κειμήλια, που ''υπεξαιρέθηκαν'' από το Μέγαρο Υπατία κατά τη διάρκεια της παραμονής των 237 “μεταναστών απεργών πείνας”, θα ανεβάσω στο You Tube τα καταγραφέντα videos.»

Και συνεχίζει κάνοντας απολογισμό των κειμηλίων που έλειπαν από το Μέγαρο… Όπως αναφέρει έλειπαν: «26 κεντημένες πετσέτες φαγητού…από τα κεντήματα της προγιαγιάς από την Σμύρνη, 2 ασημένια κηροπήγια από την οικογένεια Τυπάλδου και όλη η συλλογή από πράσινες οπαλίνες του 19ου αιώνα (16 κομμάτια)»!!!

Όπως θα διαπιστώσει και ο πιο αφελής στις λέξεις αλληλέγγυους και μεταναστών απεργών πείνας...χρησιμοποιεί σημεία στίξης.Για να υπογραμμίσει και να δείξει στον Τσίπρα και τους αλληλέγγυους πως γνωρίζει και έχει καταγράψει τα πάντα και πως αυτά που έχει δει στα βίντεο δεν είναι αυτά που προσπαθούσαν να περάσουν με διάφορα τεχνάσματα στον κόσμο και τα ΜΜΕ. 

Ένα άλλο που έχει μεγάλη σημασία και κανείς δεν το έχει πάρει είδηση,είναι πως το καθεστώς εξάμηνης ανέχειας στο οποίο έχουν περιέλθει οι Μαροκινοί (σύμφωνα με τον κο Ραγκούση) καταρρίπτεται αυτομάτως εφόσον έχουν διαπράξει ποινικό αδίκημα.Το αδίκημα αυτό ίσως να είναι η κλοπή αντικειμένων από το Μέγαρο Υπατία.
Τα βίντεο θα δείξουν ποιος και τι έχει πάρει.όπως επίσης θα δείξουν και αν όντως έγινε απεργία πείνας ή απεργία μόνο στο πολύ φαΐ.

Από όσο γνωρίζω το ΛΑΟΣ έχει ζητήσει τα βίντεο από την κ.Χρυσάνθη Κωνσταντακάτου,για να τα χρησιμοποιήσει για περιπτώσεις όπως αυτές που προανέφερα.Δηλαδή  παραβατική συμπεριφορά ή ακόμα και για αποκάλυψη για την δήθεν απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου