Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Πρετεντέρης και το κλουβί με τις τρελές της βουλής, στην Ανατροπή.

 
Τι να πρώτο πει και αυτός ο κακομοίρης ο Πρετεντέρης, εχθές στο πρόγραμμά του.
Δεξιός εκ πεποιθήσεως, σε Πασοκικό κανάλι.

Καλεσμένοι.
  1. Παπαθανασίου. Η φωνή του παραλόγου. Από καιρό έπρεπε να είναι φυλακή, μαζί με όλη την παρέα, Αλογοσκούφη, Ρουσόπουλο, Τσιτουρίδη, Δήμα, Παυλόπουλο (από τους αντιπαθέστερους), Βουλγαράκης (καλά άφησε τον αυτόν για τα παιδάκια του το έκανε), κ.λ.π. που κράταγαν και κάποια ποσοστά για να δίνουν την μίζα τους στον Καραμανλή.
Αλλά θα σε δω ρε Παπαθανασίου δεν θα σε δω στο γνωστό καφέ της πλατείας της Πολιτείας που πηγαίνεις (με την LEXUS των 100.000 euro που εσείς οι πολιτικοί, την αγοράζετε χωρίς... φόρο), και έχει να πέσει γιαούρτι που θα είναι όλο δικό σου.
Η Ντόρα ούτως η άλλως είναι εκτός, γιατί προσπαθεί να γίνει Βεζίρης στη Θέση του Βεζίρη της ΝΔ. (παρεμπιπτόντως ας μας πει που βρήκε τα λεφτά να αγοράσει τα 41 εντός Ελλάδας ακίνητα, εκτός αυτών του εξωτερικού και τις καταθέσεις στις ξένες τράπεζες, με τον μισθό τις, που δεν δούλεψε και αυτή ποτέ στην ζωή της, για την....... άκουγα σήμερα στην ΝΕΤ και την εκτίμησα που και αυτή κοπιάζει για το καλό κόσμου!!!!!!!!).?????????? Και που έκανε σχόλιο για τους μισθούς όλων των άλλων εκτός από αυτούς των υπάλληλων της Βουλής. (αυτούς όλο τους ξεχνάνε, γιατί αλήθεια??).
  1. Σαχινίδης. Να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, μίας παράταξης που σοσιαλιστικά ισοπέδωσε τα δικαιώματα των εργαζομένων και ότι άλλο είχε παραμείνει όρθιο, με πολλές υποσχέσεις, όπως π.χ. την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης Υπουργών, που ποτέ δεν έκανε, την τιμωρία που κατέληξε σε ατιμωρησία, γιατί εάν τους έχωνε μέσα, θα έπρεπε να φυλακίσει τον Καραμανλή και θα έπαιρνε η μπάλα και τον Σημίτη και ούτω κάθε εξής.
Με φοβερά στελέχη, όπως Πάγκαλος (αυτός δεν τρώγεται με τίποτα παραμένει αναλλοίωτο τρωκτικό-κλόουν), Τσοχατζόπουλος, Λαλιώτης, Παπαντωνίου (που και αυτός όταν ήταν Υπ. Εθ. .Άμυνας, για την κόρη του το έκανε, γιατί μετά από χρόνια εμφανίστηκε μέτοχος της ΤΕΡΝΑ-ΓΕΚ), Μαντέλης, Τσουκάτος, Β. Παπανδρέου (που χτυπιέται για το καλό του κοσμάκη, αλλά, όταν ήταν Υπ. ΥΠΕΧΩΔΕ αυτή ρύθμισε τα διόδια της Αττικής οδού, να πληρώνει δηλαδή ο κόσμος το ίδιο ποσό από τα Βριλήσσια στην Κηφισίας 500μ. με αεροδρόμιο – Ελευσίνα 32κχμ.), Ρέππας, (αξιολογότατος οδοντίατρος, ούτε ένα πελάτη δεν είχε στην Τρίπολη πριν γίνει πολιτικός), και άλλοι πολλοί καλοί τέτοιοι.
  1. Αλαβάνος. Ο σινιέ των Β.Π. με τα πολλά εκατομμύρια, μετανοιωμένος που έδωσε την αρχηγεία στον άχρηστο και πάντα άνεργο γιατί ποτέ δεν δούλεψε στην ζωή του, τον Τσίπρα (απίστευτο παιδί. Όπου βρομιά και λαμογιά για τις ποριές και το δήθεν ενδιαφέρον του για τους μετανάστες, πού στην ουσία καρφί δεν του καίγεται, αλλά προκειμένου να κρατήσει και αυτός την καρέκλα, δεν βαριέσαι ας πνιγεί όλη η Ελλάδα).
  2. Καλά το ΚΚΕ, (οι ετεροχρονισμένοι κομουνιστές), δεν εμφανίσθηκε, γιατί ούτως η άλλως είναι καλοί μόνο στο να κάνουν σαμποτάζ σε όλους. Καμιά φορά και σε συνδυασμό με ορισμένους από τους άλλους.

Αυτοί μας κυβερνούν φίλοι μου, πού στην βουλή τα κάνουν πλακάκια και στο γυαλί, δήθεν τσακώνονται, για τα μάτια του κόσμου, που και στην ουσία αυτά που λένε δεν τα γράφουν ούτε οι ίδιοι γιατί δεν ξέρουν να τα γράψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου