Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ξαναβρήκαν μέλη ανθρώπινου σώματος στη χωματερή Λιοσίων

Με ένα αποκρουστικό θέαμα ήλθαν αντιμέτωποι το απόγευμα, υπάλληλοι του δήμου Άνω Λιοσίων. Στις 17:45 μ.μ. υπάλληλοι της χωματερής εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος (λεκάνη και πόδια). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη ανήκουν σε άτομο νεαρής ηλικίας, μελαμψό, αλλοδαπό.

Οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής συνεχίζονται.

(Σχόλιο: Πόσους νεκρούς αλλοδαπούς έχουν βρει στα σκουπίδια τον τελευταίο χρόνο? Είναι και αυτό ένα από τα θετικά της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Κάθε μέρα και ένα πτώμα στα σκουπίδια...απλά πράγματα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου