Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία: Με το δάχτυλο στην σκανδάλη η αστυνομία, με σχέδιο ανωμαλίας οι προβοκάτορες.

 Από olympiada Image
Έχουμε σημειώσει επανειλημένα την κατάσταση που επικρατεί στους άνδρες της ΕΛΑΣ μετά την δολοφονική ενέδρα. Αυτό το γεγονός μαζί με την αποκάλυψη του Defence Net φτιάχνουν ένα εκρηκτικό μίγμα εν όψει της 25ης Μαρτίου. Μήπως κάποιοι θέλουν ένα Fail State όπως τον Δεκέμβρη του ’08 για να...
 ολοκληρώσουν το πλιάτσικο;
Συγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας.

Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις. Χθες λαθρομετανάστες και μέλη “επιτροπών υποστήριξης” κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο έχει τεθεί υπ’όψιν της πολιτιής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως  λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.
«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου