Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Eνοχλήθηκε ο Τσίπρας...Δεν έχει 18 αστυνομικούς λέει, αλλά μόνο ...4!!

Ανακριβές χαρακτηρίζει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα , το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που τιτλοφορείται «18 αστυνομικοί στην υπηρεσία του αντιεξουσιαστή».

Ο αριθμός των αστυνομικών που αναφέρεται στον τίτλο και το σώμα του κειμένου του ρεπορτάζ, δεν αφορά την προσωπική ασφάλεια του Προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στο σύνολο της Κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και των στελεχών του, σημειώνει το γραφείο του προέδρου του ΣΥΝ.

Ο ΣΥΝ αναφέρει πως στην στην προσωπική ασφάλεια του κ. Τσίπρα απασχολούνται τέσσερις αστυνομικοί.

(Δηλαδή, εκτός από τον Τσίπρα, έχουν φουσκωτούς ή φιλιππινέζες, ή παιδιά για τις δουλειές, (όπως και να τους πούμε μέσα είμαστε) και οι υπόλοιποι ''ευαίσθητοι'' του ΣΥΝ. Γι' αυτό έχουν την πολυτέλεια να μας μιλάνε για τους ''καημένους'' λαθρομετανάστες τους οποίους εμείς οι κακοί και αφιλόξενοι ρατσιστές επιμένουμε να  φοβόμαστε και να  απεχθανόμαστε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου