Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Οι δημοσιογράφοι του ΜEGA, έκαναν μήνυση στο blog fimotro και ζητάνε τεράστια αποζημίωση. Η γελοιότητα στο έπακρο!

Οπως έγινε γνωστό οι  μεγαλοδημοσιογράφοι του κεντρικού δελτίου του MEGA έκαναν αγωγή στο blog fimotro  για μια ψηφοφορία που έβαλαν σχετικά με το ...ποιός από τους παραπάνω γλείφει περισσότερο την κυβέρνηση.

Μα και αυτό το fimotro...Πώς σκέφτηκε τέτοιο πράγμα? Να εμφανίζει αυτούς τους αγνούς δημοσιογράφους, αυτούς τους φτωχούς και τίμιους αγωνιστές ως γλείφτες της κυβέρνησης και του ΔΝΤ???

(Με τον Στάθη φυσικά δεν τόλμησαν να τα βάλουν. Εκεί έκαναν τουμπεκί...Μόνο στα μπλογκς πάνε να κάνουν τις μαγκιές τους αυτοί οι τύποι! Αλήθεια, ο Πρετεντέρης δεν ήταν αυτός που έλεγε κάποτε ''σιγά μην ασχολούμαστε με τα blogs? Τι άλλαξε τώρα και αποφάσισε να αφήσει το σλουρπ - σλουρπ της κυβέρνησης και να 'ασχοληθεί' μ' αυτά?)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου