Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

H εταιρεία Tepco εξαπάτησε την ιαπωνική κυβέρνηση, ισχυρίζεται ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας.

Παιδαριώδεις δικαιολογίες και επιχειρήματα αίολα οδήγησαν την Ιαπωνία με μαθηματική ακρίβεια στον χειρότερο εφιάλτη της.

Όταν ο πρωθυπουργός ενός απόλυτα πειθαρχημένου λαού ανακοινώνει δημόσια ότι η εταιρεία TEPCO εξαπάτησε την κυβέρνηση, αποκρύπτοντας την πραγματικότητα σε σχέση με την κατάσταση των χτυπημένων πυρηνικών αντιδραστήρων, τότε τα πράγματα είναι πράγματι σοβαρά.

O Iάπωνας πρωθυπουργός
O Iάπωνας πρωθυπουργός
Είναι αλήθεια ότι εκείνοι που γνωρίζουν το ταμπεραμέντο των Ιαπώνων στοιχημάτιζαν ότι δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Ένας λαός έντιμος και εργατικός σε υπερθετικό βαθμό που δεν έπαψε ποτέ, μετά την ήττα του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου, να αντιμετωπίζει με καχυποψία οτιδήποτε κινείτο έξω από...
 τα φυσικά σύνορά του. Εάν σε αυτό το παζλ προσθέσει κανείς δύο κομμάτια που δεν μπορούν να λείψουν, τον πατριωτισμό και την υπερηφάνειά τους τότε μόνο μπορεί να αντιληφθεί γιατί η Δύση άργησε να μάθει την αλήθεια σε σχέση με το πυρηνικό ατύχημα της Φουκουσίμα.

Η Ιαπωνία προδόθηκε από την υπέρμετρη εθνική της αλαζονεία και το επικοινωνιακό παιχνίδι της εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία υποβαθμίζοντας την σοβαρότητα ενός επεισοδίου, το μετακίνησε στην κορυφή της επταβάθμιας κλίμακας πυρηνικών ατυχημάτων.

Με λίγα λόγια η Ιαπωνία έκανε χαρακίρι αυτοκτονώντας με την γνωστή παραδοσιακή μέθοδο. Με τη διαφορά ότι το σπαθί της, κατά την διαδικασία αυτής της θρυλικής μεθόδου αυτοχειριασμού, χώθηκε στα
Πανικός στα σούπερ μάρκετ
Πανικός στα σούπερ μάρκετ
σπλάχνα του πλανήτη.

Στο Τόκιο οι πάλε ποτέ πολυσύχναστοι δρόμοι παραμένουν άδειοι. Ο κόσμος κλεισμένος στο σπίτι του περιμένει με υπομονή την τελευταία πράξη της τραγωδίας. Από τα ράφια των καταστημάτων έχουν εξαφανιστεί τα τρόφιμα που αντέχουν στον χρόνο και η αγωνία στο πρόσωπο των ανθρώπων καλύπτεται προσωρινά από τις μάσκες χειρουργείου που μοίρασαν οι υπεύθυνοι.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη τύπου, εκπρόσωπος της κυβέρνησης ζήτησε από τον ιαπωνικό λαό που δεν βρίσκεται στις πληγείσες περιοχές να κάνει οικονομία στα καύσιμα και να αποφεύγει να αγοράζει υπερβολικές ποσότητες καθώς πρέπει να μεταφερθουν στους κατοίκους που έχουν ανάγκη.

«Υπάρχουν ελλείψεις στα καύσιμα και προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ποσότητες για να μεταφερθούν στις πληγείσες περιοχές», σημείωσε.

Το ραδιενεργό νέφος που σχηματίστηκε πάνω από την Φουκουσίμα ταξιδεύει στον Ειρηνικό. Ένα τμήμα του μετακινήθηκε νοτιότερα με κατεύθυνση το Τόκιο. Δύο αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις κάλεσαν αξιωματικούς και οπλίτες να παραμένουν μέσα στα κτίρια.

Νέος συναγερμός για φωτιά στον αντιδραστήρα Νο 4
-Καπνός εμφανίστηκε στον αντιδραστήρα Νο 3

Εφιαλτική είναι η κατάσταση στο εργοστάσιο της Fukushima Dajiitsi με τα επίπεδα ραδιενέργειας να ανεβαίνουν σήμερα σε εξαιρετικά επικίνδυνα επίπεδα, αναγκάζοντας τη διοίκηση της εταιρείας Tepcο να ζητήσει την προσωρινή απομάκρυνση των εναπομείναντων εργατών από τους αντιδραστήρες Νο3 και Νο4. Την πληροφορία επιβεβαίωσε σε επίσημη συνέντευξη τύπου ο Yukio Edano.

Οι εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τους εκπροσώπους της εταιρείας δείχνουν τους δύο αντιδραστήρες του εργοστασίου Fukushima Dajiitsi να βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, με τον αντιδραστήρα Νο3 κυριολεκτικά να έχει εκτεθειμένη στην ατμόσφαιρα τη δεξαμενή με τις «ράβδους ελέγχου» καθώς δεν υπάρχει καθόλου οροφή παρά μόνο το περίβλημα του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου