Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Μακελειό στου Ρέντη - Νεκρός αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ από ενέδρα θανάτου - Χαροπαλεύει o δεύτερος αστυνομικός.

- Μόλις 23 ετών ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του
- Άλλος ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σφαίρα στον εγκέφαλο
- Η καταδίωξη ξεκίνησε από το Μενίδι μετά από ληστεία σε περίπτερο
- Πυροβόλησαν 100 φορές τους αστυνομικούς με... καλάσνικοφ και πιστόλι - - Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για τρομοκρατία


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει τους τρεις -σύμφωνα με πληροφορίες- δράστες της αιματηρής συμπλοκής με θύμα έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ. Ήδη, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει το αυτοκίνητο των αδίστακτων ληστών καθώς επίσης και τα όπλα που χρησιμοποίησαν για να σκορπίσουν το θάνατο.
Όλα ξεκίνησαν από το Μενίδι, όπου οι δράστες λήστεψαν περίπτερο. Εξετάζεται μάλιστα το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της δολοφονίας του περιπτερά στο Μενίδι, στις 8 Φεβρουαρίου. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία.
Τραυμάτισαν θανάσιμα έναν 23χρονο αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, κατέληξε. Σοβαρά στο κεφάλι έχει τραυματιστεί ακόμη ένας αστυνομικός και χαροπαλεύει.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ, ο Χρήστος Ρέσσος, διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας, δήλωσε ότι ο άτυχος αστυνομικός έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά και μια σφαίρα σφηνωμένη στον εγκέφαλο. Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι πιθανότητες να επιζήσει είναι πολύ μικρές.

Οι σφαίρες διαπέρασαν τα κράνη των αστυνομικών, έγινε γνωστό από τον κ. Ρέσσο. Οι άλλοι δυο αστυνομικοί φέρουν τραύματα στην κοιλιά και τα πόδια, ευτυχώς όχι σοβαρά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου