Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Βίντεο από τον Λοβέρδο-Βασιλάκη Καίλα-ομελέτα και τους παρατρεχάμενούς του.

Εξαπλώνονται πλέον οι αποδοκιμασίες των πολιτών κατά των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, με γιουχαρίσματα, γιαουρτώματα, αλλά και άσκηση σωματικής βίας.

Χθες το απόγευμα άλλο ένα τέτοιο περιστατικό ήρθε να προστεθεί, καθώς κατά τη διάρκεια ομιλίας του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου στο Α ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων, ομάδα ανθρώπων τον περίμενε απ' έξω και αφού οι φρουροί του τον έβαλαν από άλλη πόρτα (αλήθεια, αυτοί οι τόσο δημοκράτες πολιτικοί γιατί δεν τολμάνε ούτε μέτρο να προχωρήσουν χωρίς φρουρούς?) μπήκαν μέσα στην αίθουσα και διέκοψαν την ομιλία.




Η ομάδα όμως πέταξε μπογιές και αυγά κατά των μελών του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην εκδήλωση αλλά και κατά του ίδιου του υπουργού, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και να πιαστούν στα χέρια οι παρευρισκόμενοι με τους διαμαρτυρόμενους.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν ήδη διακομιστεί στο νοσοκομείο και τα χτυπήματά τους κρίνονται σοβαρά. Πρόκειται για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον Πολύδωρα Τσελέκα, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου των Αγίων Αναργύρων.

Και οι δύο έχουν σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες κάποιοι από τους "εισβολείς" είχαν στα χέρια τους καδρόνια ή λοστούς και με αυτά χτυπούσαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στην κομματική εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ ήδη δείχνει για το σοβαρότατο αυτό επεισόδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναφέρουν ότι η ομάδα που εισέβαλε στο ΚΑΠΗ είναι μέλη της δημοτικής κίνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στο Mega ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε ξεκάθαρα ότι η ομάδα αυτή εισέβαλε στην αίθουσα όχι για να διαμαρτυρηθεί αλλά για να δείρει κόσμο. Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία και ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων αποκάλυψε ότι η ομάδα αυτή ανήκει στον πολιτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και το όνομα του επικεφαλής της ομάδας.

( Μερικές παρατηρήσεις: 1) Ποιό ΣΥΡΙΖΑ αναμασάτε θλιβερά όλη την ώρα? Όλη η Ελλάδα σας κυνηγάει να σας δείρει και όπου και να πάτε, όπου και να βρεθείτε, θα έχετε το φόβο 11.000.000 θυμάτων τα οποία  δολοφονείτε κάθε μέρα,  οικονομικά και κοινωνικά. Έχετε καταλάβει το μίσος που έχετε προκαλέσει στον κόσμο?

2) Σε μια ακόμα αποτυχημένη συγκέντρωση του Πασοκ, με 5 παρεβρισκόμενους από τους οποίους και οι 5 ήταν κομματικοί παρατρεχάμενοι, θα έπρεπε ο Βασιλάκης Καίλας-Λοβέρδος, αν είχε φιλότιμο, να έριχνε τα αυγά μόνος του στη μούρη του.

3) Στην Τρέμη και τους άλλους σαλιογλείφτες γιατί έτρεξε αμέσως να το πει ο Καίλας? Για να κάνουν ντα τους κακούς κυρίους του το αυγούλιασαν το τσαμένο?

4)Ό,τι κάνουν, ό,τι λένε και ό,τι αντιδράσεις έχουν μετά από κάθε περιστατικό δημόσιας κατακραυγής τους, εξοργίζει ακόμα περισσότερο το λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου