Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ο πολυπολιτισμός, η πολυβαρβαρότητα και η(οι) Κάφρα(οι)

(από olympiada )

Μενάνδρου, Αναξαγόρα, Ζήνωνος, Αχιλλέως, Σολωμού, Κλεισθένους, Ικτίνου, Σαπφούς, Λυκούργου, Θεμιστοκλέους, Θερμοπυλών…
Τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις για τα Ορκ-Εισβολείς που έχουν καταλάβει το κέντρο της Αθήνας και έχουν δημιουργήσει άβατα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες αυτής της γης; Τίποτα δεν σημαίνουν… Απολύτως τίποτα, όπως και όλη η ΕΛΛΑΣ. Χεσμένους μας έχουν και το ξέρουμε (και δεν κάνουμε τίποτα)!

- Τώρα, στη Γερανίου, τη Σοφοκλέους και τη Μενάνδρου δεν θα συναντήσεις τους τυπογράφους της δεκαετίας του ’80, αφού «φιλοξενούνται» συμμορίες που εμπορεύονται ναρκωτικά, ή κάνουν διακίνηση κλοπιμαίων.
- Τώρα, στην Αγίου Μελετίου, την Αριστοτέλους και πέριξ της Πατησίων δεν θα δεις πελάτες εμπορικών καταστημάτων, αλλά Όρκ-Εισβολείς που τρώνε σκυλιά, ή εκπορνεύουν τις αδελφές και τις γυναίκες τους.
- Τώρα, στις πλατείες Αμερικής, Κολιάτσου, Αττικής, Τοσίτσα και Βάθη δεν θα δεις νοικοκύρηδες με καθαρό βλέμμα, αλλά πανικοβλημένους Έλληνες που βρίσκουν κάθε πρωί αίματα και δόντια στα πεζοδρόμια, μετά τις βραδυνές συμπλοκές αντιμαχόμενων συμμοριών.

- Τώρα, στα στενά του Μεταξουργείου δεν τρέχουν ανέμελα παιδιά, αλλά Αλγερινοί και Μαροκινοί ληστές, που τραβούν αλυσίδες από τους λαιμούς των περαστικών, ακόμα και σκουλαρίκια από τις γυναίκες. Περικυκλώνουν, απειλούν ή και μαχαιρώνουν όποιον...
 αντιστέκεται.
- Τώρα, συνεχείς καθημερινές εικόνες φόβου και μίσους, ΠΑΝΤΟΥ!
- Τώρα (ακόμη και ΤΩΡΑ!), οι υπέρμαχοι του “πολυπολιτισμού”, όπως η Κάφρα Αλ Σάχλα του Καραπιπερίμ, μιλάνε (και μιλάνε και μιλάνε – καλύτερα ας μασάνε), όταν όλοι οι υπόλοιποι βιώνουμε την “πολυβαρβαρότητα”.
Όμως, ρε Κάφρα Αλ Σάχλα του Καραπιπερίμ, αφού η Τουρκία “τρέχει” με ρυθμούς ανάπτυξης… αστρονομικούς, οι “καλοί αλλά φτωχοί μετανάστες” γιατί δεν μένουν εκεί – που είναι και ομόθρησκοι – αλλά κουβαλιούνται εδώ σε μας που έχουμε “πτωχεύσει”; Μην απαντήσει κανείς άλλος, απάντηση θέλω ΜΟΝΟ από την Κάφρα… Άλλωστε, την απάντηση όλοι την ξέρουμε ήδη (εκτός από την Κάφρα, που καμώνεται πως δεν την γνωρίζει).

Υ.Γ. @ Φαίη (την αναγνώστρια που δεν ήξερε τι να μου προτείνει για να γιατρευτώ από την “εχθροπάθειά μου” :) ))
Μετά τους απανωτούς ψεκασμούς, που δεν “πιάνουν” σε πολλούς από μας, η Νέα Τάξη, Φαίη (και όλοι οι υπόλοιποι), βρήκε το φάρμακο ΚΑΙ για τους εχθροπαθείς: http://www.naturalnews.com/032088_mind_control_drugs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου