Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Ρεσιτάλ αίσχους από βουλευτίνα της κυβέρνησης: Πέταξαν νοσηλευόμενα παιδιά εκτός δωματίου για να μείνει …μονόκλινο να νοσηλευτεί μόνο το δικό της!

Φαίνεται ότι μόνο οι βουλευτίνες της “νέας διακυβέρνησης” είναι μάνες… οι υπόλοιπες είναι σκύλες.

Θαρρεί κανείς ότι επιστρέφουμε στον μεσαίωνα, σε μία άθλια φεουδαρχία όπου εκτός από την απαγόρευση κυκλοφορίας για τις γυναίκες, έχουμε και τα παιδιά ενός κατώτερου θεού…

Κάπως έτσι συμπεριφέρθηκαν σε άρρωστα παιδιά και τις μητέρες τους, στο νοσοκομείο “Αγλαΐα Κυριακού”, οι τοποτηρητές του πράσινου φασισμού, κατά την νοσηλεία παιδιού (να ‘ναι καλά το παιδάκι, δεν φταίει σε τίποτα), καθώς η σουλτάνα – βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, απαίτησε μονόκλινο δωμάτιο!

Η επιθυμία της πολυχρονεμένης έγινε διαταγή και άρον άρον, παρά τις διαμαρτυρίες των μανάδων, άδειασαν το δωμάτιο (τρίκλινο) ώστε να βολευτή η …βο(υ)λευτής.

Αυτοί ακριβώς είναι οι άνθρωποι που ρίχνουν τον Ελληνικό λαό στην ατραπό της ανέχειας και της υποδούλωσης. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι μονάρχες και έχουν δικαίωμα ζωής επι των κεφαλών των υπηκόων.

Παρά το ότι η εν λόγω κυρία είναι ζάπλουτη, ελέω πατρός βέβαια που ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, εξ ου και το δικαίωμα της κληρονομικότητας, προτίμησε να πάει στο Αγλαΐα Κυριακού από το να πάει στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια. Να φανταστείτε ότι η κυρία μένει οικογενειακώς σε ΤΕΤΡΑΟΡΟΦΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, κληροδότημα βέβαια και αυτή του πατρός.

Αυτά, για όσους πίστεψαν τις γελοιότητες του κυρίου Παπανδρέου περί ανομίας, ατιμωρησίας κλπ κλπ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΝΑ. http://www.olympia.gr/

(agiovasilema: Μόλις βεβαιωθούμε για το όνομα θα το δημοσιεύσουμε. Δεν υπάρχει έλεος και συχώρεση για κανέναν από δαύτους πλέον. Περαστικά στο παιδάκι να γίνει γερό και σιδερένιο, ντροπή στη μάνα που δυστυχώς για όλους μας είναι Βο(υ)λευτής του ελληνικού έθνους, τρομάρα της...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου