Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Η φρενίτιδα των Βρετανών για τον πριγκιπικό γάμο...

Οι Άγγλοι ζουν σε ρυθμούς φρενίτιδας εν όψει του πριγκιπικού γάμου που θα γίνει στις 29 Απριλίου  στο Αβαείο του Westminster στο Λονδίνο.

Στα πρακτορεία στοιχημάτων έχουν φτάσει στο σημείο να στοιχηματίζουν ακόμα και για το χρώμα και το μήκος της ουράς του νυφικού.

Η χαρά έχει πιάσει ακόμα και τον πρωθυπουργό της χώρας, David Cameron, που εισηγήθηκε η ημέρα του γάμου να κηρυχθεί εθνική αργία!

Για το κόστος του πριγκιπικού γάμου θα βάλουν το χέρι στην τσέπη η βασίλισσα και ο πατέρας του γαμπρού, καθώς ο William δεν είναι ο διάδοχος. Ωστόσο, οι Βρετανοί θα πληρώσουν την... νύφη για τα μέτρα ασφαλείας και τις μεταφορές, που αναμένεται να ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με αναλυτές, πάντως, ο γάμος θα φέρει στην Βρετανία περίπου 2.000 VIP καλεσμένους, περισσότερους τουρίστες και 730 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό που έχει όμως μεγάλη πλάκα και κινείται στα όρια της απόλυτης κακογουστιάς (τουλάχιστον για τη δική μας αισθητική) είναι η μανία τους να αποκτήσουν τις πριγκιπικές φάτσες ακόμα και στα ...νύχια τους.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά αναμνηστικά που κυκλοφορούν:
Δείτε τις εικόνες:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου