Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Δελτίο Τύπου κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής μας παρακολουθούμε εδώ και τρεις μήνες την ανελέητη, παράνομη και ΥΠΟΠΤΗ επίθεση των μεγαλοεργολάβων, μέσω της αστυνομικής κατασταλτικής μηχανής ενός, δέσμιου στα εγχώρια και ξένα προδοτικά συμφέροντα , κατ επίφαση ΚΡΑΤΟΥΣ -ΧΟΥΝΤΑΣ και της εθνοπροδοτικης κυβέρνησης, μα και της εξίσου ανύπαρκτης και ανάλγητης μείζονος αντιπολίτευσης.
Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην ΚΕΡΑΤΕΑ με βαθιά λύπη , με μεγάλη οργή, με πολύ αγανάκτηση και αηδία προς το Κράτος , αλλά και με πολύ ΣΕΒΑΣΜΟ στην αντίσταση που δεν λυγίζει, από όλους τους κατοίκους, με πολύ εκτίμηση στο σθένος τους και την αντοχή τους, αλλά...
 και με πολλές απορίες για την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ και λυσσαλέα επίθεση, μα και την επιμονή από πλευράς « Κυβέρνησης», για ένα έργο που θα κοστίσει τόσα χρήματα, θα καταστρέψει μια ολόκληρη περιοχή και θα καταστεί άχρηστο εντός διετίας.
Παρακολουθούμε και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων , που μετά από 7 χρόνια , με περισσή αλαζονεία και έπαρση , ο “αρμόδιος” «ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ» με το ανύπαρκτο , καχεκτικό ανθρωπάκι που λέγεται ΚΑΜΙΝΗΣ( αυτός που ψηφίστηκε από το 15% των αθηναίων δημοτών), συνεπικουρούμενοι από τους λακέδες τους, τους ρουφιάνους δημοσιογράφους, δηλώνουν πως πρέπει να φύγουν οι μπλε( αν είναι μπλε ) για να έρθουν και οι πράσινοι. Λες και οι συμβασιούχοι ευθύνονται για την ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΘΥΝΟΝΤΩΝ.
Παρακολουθούμε την γιγάντωση του αγώνα τους, που παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις και αφορά ΠΙΑ όλους τους συμβασιούχους της Χώρας και που είναι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ αλλά, είναι και ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ.
Παρακολουθούμε και συμπαραστεκόμαστε στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, που επιτέλους αντιδρούν στην εξαθλίωση και τον άγριο διωγμό του Έλληνα μικροέμπορου. Σε ένα Δήμαρχο που επιτρέπει επιδεικτικά την άλωση των υπαίθριων αγορών και των λαϊκών αγορών από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και το ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ που ανενόχλητο κάνει την χώρα να αιμορραγεί και να ταπεινώνεται οικονομικά μα και ηθικά και ψυχικά. Η δημοτική αστυνομία κυνηγάει και κόβει πρόστιμα στους Έλληνες εμπόρους και επαγγελματίες και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ μπροστά στους παράνομους αφορολόγητους αλλοδαπούς την πανούκλα που μαστίζει την Πατρίδα μας. .
«Χαιρόμαστε» που τα μέτωπα αντίστασης και εξέγερσης των Ελλήνων πληθαίνουν και σηκώνουν την σημαία του αγώνα, κρατώντας την ψηλά .
Λυπούμαστε που έχει έρθει αυτή η ώρα , αυτή η χώρα να βγαίνει στο δρόμο για να διεκδικήσει τα αυτονόητα που το κράτος και το σύνταγμα του, ΟΦΕΙΛΕΙ να παρέχει και να τα διασφαλίζει.
Όσο πληθαίνουν οι φωνές όλων ΤΩΝ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΌ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΌ ΕΛΛΗΝΩΝ , όσο πληθαίνουν τα μέτωπα αντίστασης, εξέγερσης ΚΑΙ σύγκρουσης με αυτή την ΧΟΥΝΤΑ , όσοι περισσότεροι Έλληνες ξυπνάνε από τον λήθαργο και την πλύση εγκεφάλου των Μ.Μ.Ε. και ξεφεύγουν από τα συνδικαλιστικά –κομματικά μαντριά , ΤΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ,ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ, ΙΔΑΝΙΚΩΝ για εμάς , τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας .
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,
agiospanteleimonas@gmail.com 6930 304 442

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου