Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

O Παπακωνσταντίνου συνάντησε ομόφωνη και οργισμένη αντίδραση για το νομοσχέδιο του τζόγου και το πήρε άρον άρον πίσω...

Τα άκουσε σήμερα ο Παπακωνσταντίονου από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας του κόμματος κατά τη διάρκεια συζήτησης του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
Μετά την παρουσίασή του νομοσχεδίου από τον Υπουργό Οικονομικών, οι βουλευτές απέρριψαν όλες τις διατάξεις!

Οι πληροφορίες λένε ότι ο Γ.  Παπακωνσταντίνου απάντησε στους βουλευτές ότι το νομοσχέδιο έχει ήδη εγκριθεί από 3 υπουργικά συμβούλια και ότι εφόσον υπάρχουν διαφωνίες από τόση μεγάλη ομάδα βουλευτών, το θέμα τον ξεπερνά, και...
 ότι θα τεθεί σε άλλη βάση.
Ακολουθούν οι διάλογοι των βουλευτών με το Γ. Παπακωνσταντίνου:
Βάσω Παπανδρέου: «Δεν το ψηφίζω. Αν είναι έτσι να νομιμοποιήσουμε τα ναρκωτικά και την πορνεία για να έχει έσοδα το κράτος».
Γιάννης Αμοιρίδης: «Δεν είναι ηθικό»
Γιώργος Φλωρίδης: «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι σημαντικό κομμάτι της διαβούλευσης. Γιατί μας ξεχνάτε;». 
Δημήτρης Λιτζέρης: «Μας κοροϊδεύετε όταν λετε ότι θα εισπράξετε 700 εκατομμύρια ευρώ, όταν μόνο το πηγαινέλα για τις διατυπώσεις στις Βρυξέλες με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα μας πάρει ένα χρόνο. Σε μια χώρα που μπαινοβγαίνει ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας, μας λες ότι θα ελέγξεις τον τζόγο χωρίς ρυθμιστική αρχή; Είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπουργός του χρόνου όταν θα ρέει το χρήμα;».
Γιώργος Παπακωνταντίνου: «Αυτό που γίνεται με υπερβαίνει. Θα το πάω στον πρωθυπουργό. Αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα στην κυβέρνηση γιατί το νομοσχέδιο έχει περάσει δύο φορές από το υπουργικό συμβούλιο».

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί και έναν ακόμα πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο, καθώς από τις αδειοδοτήσεις είχαν προϋπολογιστεί 700 εκατ. ευρώ το 2011.

Το κλίμα μέσα στην ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ, λένε οι πληροφορίες ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, καθώς λέγεται ότι υπάρχουν και αμφισβητήσεις από μέρος βουλευτών, ακόμα και για το αν θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα 2012 – 2014 που ετοιμάζει πυρετωδώς η κυβέρνηση και βάζει τις τελευταίες πινελιές η τρόϊκα αυτές τις ημέρες.
Αυτό το κλίμα μεταφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ δεν έλειψαν και οι φωνές σήμερα στη Βουλή για εκλογές.
 
Η ανοιχτή συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, ίσως να είναι το τελευταίο χαρτί τοτυ πρωθυπουργού. Εμείς περιμένουμε να δούμε αν είναι άσσος ή διπλό!
Τα όσα ακούνε οι βουλευτές στον δρόμο τους έχουν φέρει πλέον σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ενώ σκέφτονται και το πως θα αντιμετωπίσουν τους ψηφοφόρους τους στις εκλογικές τους περιφέρειας τις ημέρες του Πάσχα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου