Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ένας από τους Βο(υ)λευτές που ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο, μόλις είχε κερδίσει 1.5 εκατομμύριο ευρουλάκια από το ... τζογαδόρικο ΚΙΝΟ

Πέρυσι τέτοιον καιρό, όλοι οι Έλληνες ανέμεναν με αγωνία τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού. Όλοι;

Όχι βέβαια!
Την ώρα που οι Έλληνες ανέμεναν για να ακούσουν τι θα πει ο πρωθυπουργός από το ακριτικό Καστελλόριζο, υπήρχε ένας Έλληνας και μάλιστα εν ενεργεία βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου που δεν είχε τέτοιο άγχος.
Υπήρχε Έλληνας που την ώρα εκείνη, απελευθερωμένος από τις αλυσίδες της καθημερινότητας, έπαιζε ΚΙΝΟ!
Προσέξτε, όχι Τζόκερ, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, λαχεία. ΚΙΝΟ.

Να ήταν κάτι από τα προηγούμενα παιχνίδια, να πείς πάει στην ευχή. Το γράφεις σε δύο λεπτά, το ρίχνεις και όταν κληρώσει κοιτάς τα νούμερα.
Ο άνθρωπος όμως φαίνεται ότι είχε αφθονο χρόνο για σκότωμα αφού έπαιζε ΚΙΝΟ!! Το πλέον αλογομούρικο, τζογάρρωστο παιχνίδι.
Που γράφεις σαν το πρεζάκι και αναμένεις τις απανωτές κληρώσεις ανά πεντάλεπτο! Που κάθεσαι προσηλωμένος σε μία οθόνη πρακτορείου και πηγαινοέρχεσαι στον γκισέ για να ξαναπαίξεις.
ΕΠΑΙΖΕ ΚΙΝΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
Η ιστορία βέβαια δικαίωσε τον βουλευτή και όχι τον Ελληνικό λαό. Ο βουλευτής κέρδισε 1,4 εκ. Ευρώ τα οποία κατέθεσε σύμφωνα με το “Βήμα” σε λογαριασμό συγγενικού του προσώπου.
Έπειτα, πήγε και ψήφισε “ΝΑΙ” στο μνημόνιο, προφανώς αφού διαπίστωσε ότι όντως λεφτά υπάρχουν.
Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ “ΝΑΙ” ΣΤΟ ΔΝΤ ΟΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΡΚΟΥΔΙ (συν τα έξοδα); Έχεις θετική ψυχολογία οπότε το “Ναι” έρχεται μόνο του.
http://www.olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου