Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Έπιασαν τους δολοφόνους του Μανώλη. Αφγανοί λαθρομετανάστες, 27 και 20 χρονών. Αναζητείται ο Πακιστανός συνεργός τους

Δύο άτομα βρίσκονται στην Ασφάλεια Αττικής και ανακρίνονται για την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στη συμβολή των οδών Γ. Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, δολοφονία που μας συγκλόνησε όλους.

Δράστες είναι δύο (2) αλλοδαποί, Αφγανοί υπήκοοι, ηλικίας 27 και 20 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και ομολόγησαν την πράξη τους με λεπτομέρειες, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους, πακιστανικής καταγωγής, αναζητείται.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία, καθώς αφαίρεσαν τη βιντεοκάμερα από τον 44χρονο και στη συνέχεια την πούλησαν στο Μοναστηράκι αντί του ποσού των 120€.

Πού είναι οι ευαίσθητοι αλληλέγγυοι να βγουν τώρα να τους υπερασπιστούν?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου