Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

- Πάγωσε η γειτονιά στο άκουσμα των απανωτών πυροβολισμών
- Αιμόφυρτος ο κοσμηματοπώλης καλούσε σε βοήθεια
- Αγρια καταδίωξη των ληστών έχει εξαπολύσει η αστυνομία


Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παμμακάριστος μεταφέρθηκε κοσμηματοπώλης που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ με τρείς σφαίρες στο λαιμό λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, μέσα στο μαγαζί του στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες 2 άνδρες,  αλλοδαποί, του χτύπησαν το τζάμι της πόρτας, τους άνοιξε και τότε τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ τρείς φορές.

Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στην οδό Ευγενίας Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια.

(Agiovasilema: Συνεχίστε άθλιοι ανθέλληνες κυβερνώντες να μας αφήνετε στη μοίρα μας, μέχρι να μας αφανίσουν όλους! Αυτή είναι η κοινωνία όπως την καταντήσατε: κάθε μέρα να στέλνετε και από ένα στεφάνι στις κηδείες αθώων  πολιτών που πέφτουν νεκροί από τα όπλα των αποβρασμάτων που αλωνίζουν τη χώρα απ'άκρη σ'άκρη. Μετά τολμάτε και μιλάτε για ρατσισμό, καθάρματα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου