Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ-ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.


Την Πέμπτη στις 5μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ύπουλα από αδίστακτους κακοποιούς ένας συμπολίτης μας.Κακοποιούς που εκμεταλλεύονται τον όρο μετανάστης για να κάνουν τις ζωές όλων των υπολοίπων κατοίκων αυτής της δύσμοιρης πόλης ΚΟΛΑΣΗ.
Η ανοχή μας έφτασε στο τέλος της.Θρηνούμε συνέχεια νεκρούς.
ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΕΝΟΣ ΑΚΉΡΥΧΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι.
Το κράτος με την αδιαφορία του και η αστυνομία με την ανέχεια της,μας έχουν αφήσει μόνους μας να δίνουμε συνεχώς καθημερινή μάχη για το αν θα γυρίσουμε σπίτι μας ζωντανοί ή τραυματίες,κολλώντας μας ταυτόχρονα και την ταμπέλα των ακροδεξιών για να πείσουν την υπόλοιπη κοινή γνώμη πως το θέμα δεν υφίσταται.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 5μμ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΜΗΔΕΝ"
ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου