Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Μία από τις πιο μεγαλειώδεις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε χθες στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος

Το πλήθος όλων των ηλικιών που βρισκόταν στο Σύνταγμα ξεπέρασε το ύψος της Βουκουρεστίου, στην Πανεπιστημίου και τη Σταδίου, γέμισε και τη Φιλελλήνων, ενώ το Μετρό έφτανε μέχρι τον σταθμό του Ευαγγελισμού.

Η πρόσβαση στο κέντρο ήταν αδύνατη. Μια ειρηνική λαοθάλασσα, χωρίς επεισόδια, διαμαρτυρήθηκε κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας, που μαστίζουν την Ελλάδα.

Περισσότεροι από 80.000- 100.000 Έλληνες πολίτες, πλημμύρισαν το Σύνταγμα, ενώ χιλιάδες ήταν και οι πολίτες που διαδήλωσαν σε πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων, χαρίζοντας στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή πρωτιά των χθεσινών κινητοποιήσεων, καθώς παράλλημα με την δική μας συγκέντρωση, εκατομμύρια πολίτες της Γηραιάς Ηπείρου βροντοφώναξαν το ηχηρό «όχι» στα οικονομικά μέτρα κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων που διοργανώθηκαν μέσω του Facebook σε πλατείες 26 ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ αυτών της Ισπανίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας, Βρετανίας, Ιρλανδίας.

Το θέμα είναι όλη αυτή η δυναμική και η κινητοποίηση των πολιτών να μετουσιωθεί σε μοχλό ουσιαστικής  πίεσης προς την κυβέρνηση, γιατί μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται ένα σαφές αποτέλεσμα, κατά την ταπεινή μας άποψη και μέσα από την εμπειρία της προσωπικής μας συμμετοχής.

agiovasilema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου