Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Επίθεση από τους Γερμανούς στους Νότιους της Ευρώπης επειδή ευθύνονται για τα μολυσμένα αγγούρια. Εκτός από τεμπέληδες τώρα είναι και ...βρωμιάρηδες.

 


Νέος πόλεμος μεταξύ Βορείων και Νοτίων ξέσπασε στην Ευρώπη. Αυτή τη φορά οι Νότιοι δεν είναι “τεμπέληδες” αλλά “βρωμιάρηδες” καθώς ευθύνονται για ένα από τα μεγαλύτερα διατροφικά σκάνδαλα όλων των εποχών.
 
Μέχρι στιγμής 14 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και περισσότεροι από 1.000 έχουν μολυνθεί στη Γερμανία από τα ισπανικής καταγωγής αγγούρια που είναι μολυσμένα με το βακτήριο E.coli. Η Ρωσία απαγόρευσε τις εισαγωγές ορισμένων νωπών λαχανικών από την Ισπανία και τη Γερμανία και προειδοποίησε ότι μπορεί να απαγορεύσει τις εισαγωγές νωπών λαχανικών από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Οι αυστριακές αρχές έστειλαν χθες επιθεωρητές σε 33 σούπερ μάρκετ βιολογικών προϊόντων για να εξασφαλίσουν ότι τα ύποπτα ισπανικά λαχανικά έχουν απομακρυνθεί από τα ράφια.
 
Στην Ιταλία οι καραμπινιέροι είναι σε επιφυλακή για τυχόν εισαγωγές μολυσμένων προϊόντων από την Ισπανία, την Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεκάδες κρούσματα έχουν αναφερθεί ακόμη στη Σουηδία και την Πολωνία.
 
 
Ορισμένοι επιστήμονες όμως εκφράζουν ανοιχτά πλέον την ανησυχία τους. Μιλώντας στο BBC ο Όλιβερ Γκρηβ από το Ιατρικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Schleswig-Holstein της Γερμανία όπου αρκετά θύματα έχουν μεταφερθεί εκεί, είπε πως ο αριθμός των θυμάτων μάλλον θα αυξηθεί δραματικά αν δεν κινηθούμε γρήγορα.
 
Εμείς θα επαναλάβουμε το σχόλιο που κάναμε και χθες: Πολύ ''βολικό'' μας φαντάζει το νέο διατροφικό σκάνδαλο που παρουσιάστηκε στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά την οποία οι εκτελεστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων  προσπαθούν να περάσουν νομοσχέδια με τα οποία θα απαγορεύουν τις ιδιωτικές καλλιέργειες και μάλιστα παρουσιάστηκε σε βιολογικά κηπευτικά τα οποία θέλουν να εξαφανίσουν. Μήπως με το πρόσχημα της προστασίας των καταναλωτών από τα μη ελεγχόμενα βιολογικά προϊόντα στρώνουν το χαλί για την επιβολή του εφιαλτικού Διατροφικού Κώδικα (Codex Alimentarius)?
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου