Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ. ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΙ  ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΝ  ΘΥΜΑ-ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ.

“ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ!” ΕΙΠΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.

ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ. Τον χτύπησαν με λύσσα με εμφανή σκοπό να τον δολοφονήσουν.

Τον θεώρησαν προφανώς νεκρό και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνθρωπος χειρουργήθηκε και φαίνεται ότι είχε άγιο αφού η άμεση επέμβαση των γιατρών του έσωσε την ζωή. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ''ΈΛΛΗΝΕΣ'' καθοδηγητές τους που είπαν “Βρε μαλάκες τον σκοτώσαμε”!Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ. 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΉΡΧΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΥΤΕ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟSITES ΤΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου