Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Αυτά είναι τα νέα μέτρα για την αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας τα οποία ανακοίνωσαν σήμερα. (Τώρα ησυχάσαμε...)


Αυστηρές ποινές σε όσους απασχολούν λαθρομετανάστες.
Αύξηση της αστυνόμευσης.
Παροχή εισιτηρίου και επιπλέον 200 ευρώ σε όποιον επαναπατρίζεται εθελουσίως.
Κίνητρα σε νεαρά ζευγάρια για να κατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας.Αύξηση της αστυνόμευσης, παροχή του αντιτίμου του εισιτηρίου και 200 ευρώ επιπλέον σε όσους λαθρομετανάστες αποχωρούν εθελουσίως, αλλά και η θέσπιση κινήτρων σε...
νέα ζευγάρια προκειμένου να κατοικήσουν στο κέντρο της Αθήνας είναι ορισμένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σημερινή διυπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για την ανακούφιση του κέντρου της πρωτεύουσας.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης, που έγινε στη Βουλή συμφωνήθηκε...
συζητήθηκαν ακόμη η αυστηροποίηση των ποινών σε όσους απασχολούν παράνομους μετανάστες, η περισυλλογή των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων, καθώς και οι αναπλάσεις χώρων με παράλληλη αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτηρίων.
Στη διυπουργική συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, η υπουργός Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Σηφουνάκης, ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χρήστος Αηδόνης και η υφυπουργός Εργασίας Αννα Νταλάρα.
(agiovasilema: Επιτέλους πόσο και για πόσο νομίζουν ότι μπορούν να μας δουλεύουν??? Ας δώσουν πρώτα οι ίδιοι το καλό παράδειγμα και να πάρουν τις Φιλιππινέζες υπηρέτριες, τους αστυνομικούς που τους φυλάνε, τις οικογένειες και τα υπάρχοντά τους και να κατηφορήσουν προς το κέντρο για μόνιμη εγκατάσταση. Κάνανε επιχείρηση ''σκούπα'' και το αποτέλεσμα ήταν να συλλάβουν... 16 λαθρομετανάστες από τα εκατομμύρια που αλώνουν τη χώρα??  Οι πόρνες και οι νταβατζήδες, οι βιαστές και οι κλέφτες δρουν ασύδοτοι απ' άκρη σ' άκρη της χώρας και οι χλεχλέδες οργανώνουν επιχειρήσεις σκούπες με φαιδρά αποτελέσματα και κάνουν συσκέψεις  ανακοινώνοντας  γελοία μέτρα σαν τα παραπάνω για το κέντρο της Αθήνας. Θα δελεάσουν τον κάθε Μαροκινό που κλέβει κάθε μέτρα τις τσάντες των γυναικών και αποκομίζει τρελά κέρδη, με τα 200 ευρώ που θα του τάξουν να πάρει προκειμένου να φύγει από την Ελλάδα? Αυτό σκέφτηκε ο καμμένος εγκέφαλός τους? Ως πότε θα μας κοροϊδεύετε άθλιοι???? )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου