Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Καίει τον Στρος Καν και η διάσημη «Μαντάμ» ? Πελάτης της επιχείρησής της και με βίαιη συμπεριφορά προς τα ''κορίτσια''?

Αναρτήθηκε από τον/την Περίοπας στο Μαΐου 19, 2011

“μάθαν οτι μ@μιωμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι” . Τώρα ποιός “φωτίζεται” απ τη λάμψη του καψίματος που σίγουρα γίνεται , είναι άλλο θέμα….  :
Σε νέα αποκάλυψη η διάσημη «Μαντάμ του Μανχάταν» ισχυρίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ είχε προσλάβει το 2006 κάποια από τα κορίτσια της.
Η Kristin Davis έγινε ευρέως γνωστή στις ΗΠΑ όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην εισαγγελέας και κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer είχε χρησιμοποιήσει τις «υπηρεσίες» της. Στη συνέχεια ο κός Σπίτσερ αναγκάστηκε σε παραίτηση.
Η ίδια κυρία ισχυρίζεται τώρα πως και ο


Strauss-Kahn ήταν πελάτης της «επιχείρησής» της το 2006, όταν διεκδικούσε το χρίσμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές. Μάλιστα, ένα από τα κορίτσια της Davis παραπονέθηκε για την επιθετική συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρος-Καν, που εκείνη της εποχή δεν ήταν διευθυντής του ΔΝΤ, έμαθε για το πρακτορείο της Daviς από την φίλη της 35χρονης, την ιερόδουλη Irma Nici. Η Nici, είχε μάλιστα εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφορνία Eliot Spitzer, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι έχει «πλαγιάσει» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τους Times, ο Στρος-Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα. Ο Ντομινίκ πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.
«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαιτέρα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του».
«Ήταν πελάτης του πρακτορείου μου. Όταν οι άνδρες κακοποιούν τις γυναίκες, δεν πρόκειται πλέον να προστατεύσω την ταυτότητά τους», είπε ο Davis στην Daily Telegraph.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Strauss-Kahn της είχε τηλεφωνήσει απευθείας στο κινητό της και πλήρωσε 1.200 δολάρια σε μετρητά για δίωρες συναντήσεις με τα κορίτσια της. Κάποια από αυτές παραπονέθηκε για τη βίαιη συμπεριφορά του και ζήτησε από την Davisνα μην τον δεχτεί ξανά ως πελάτη.(http://www.olympia.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου