Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Το νέο θύμα των αδίστακτων δολοφόνων της Αθήνας, ο κοσμηματοπώλης στα Πατήσια, βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία ο 40χρονος κοσμηματοπώλης ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από αδίστακτους αλλοδαπούς δολοφόνους μέσα στο μαγαζί του στα Κάτω Πατήσια.

Το περιστατικό έγινε χτες το μεσημέρι στην οδό Ευγενίου Καραβία 56 στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την αστυνομία, δράστες της αιματηρής ληστείας είναι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με μαρτυρίες αλλοδαποί, οι οποίοι διέφυγαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους.

Ο λόγος που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν βαρύτατα τον κοσμηματοπώλη ήταν το γεγονός ότι μόλις μπήκαν στο κατάστημά του ο 40χρονος ενεργοποίησε τον συναγερμό.

Ο 40χρονος μεταφέθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με βαρύτατα και πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά και στον θώρακα. Αιμορραγούσε από πολλά σημεία. Υποβλήθηκε σε βαριά και σύνθετη χειρουργική επέμβαση, η οποία ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε μετά τις 10 το βράδυ. Σε αυτή συμμετείχαν διαδοχικά χειρουργοί τριών ειδικοτήτων: αγγειοχειρουργοί, γενικοί χειρουργοί και θωρακοχειρουργοί.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, ο 40χρονος υπέστη δύο φορές ανακοπή της καρδιάς και οι γιατροί χρειάστηκε να τον επαναφέρουν.

Δυστυχώς, έχουμε πόλεμο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία
....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου