Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Σχετικά με το ιστολόγιο...

Παιδιά, εσείς που στέλνετε από χθες σχόλια στα οποία μας αποκαλείτε ''φασίστες'' για τις απόψεις μας στο θέμα των λαθρομεταναστών, προφανώς δεν έχετε διαβάσει το ιστολόγιο από την αρχή και μάλλον δεν σας ενδιαφέρει αυτό παρά μόνο η γηπεδική εκτόνωση.

Αν ανήκαμε σε οποιαδήποτε κομματική ή πολιτική παράταξη δεν θα διστάζαμε να το πούμε εξ' αρχής και θα ήταν εμφανές, να είστε βέβαιοι. Δεν χαϊδεύουμε όμως κανέναν, ούτε χαριζόμαστε βεβαίως και σε κανέναν, γιατί τους θεωρούμε όλους συνυπεύθυνους για το χάλι στο οποίο βρισκόμαστε τώρα.

Εαν η αγάπη προς την πατρίδα μας και η ανάγκη να διατηρήσουμε -όσο μπορούμε- κάποιες κοινωνικές αξίες, έθιμα και εκφράσεις του πολιτισμού μας προκειμένου να τα μεταδώσουμε στα παιδιά μας  ονομάζεται φασισμός, τότε μάλλον εσείς παίζετε ακόμα τα
.
βρώμικα παιχνίδια τα οποία ξεκίνησαν πολλές δεκαετίες πριν βαφτίζοντας κάθε τι ελληνικό και εθνικό, σε κιτς, εθνικιστικό και φασιστικό, απαξιώνοντάς το και οδηγώντας μας στην σημερινή κοινωνική αποδόμηση, όπου η χώρα μας πωλείται απ' άκρη σ'άκρη και εμείς δεν αντιδρούμε γιατί απλά δεν μας ενδιαφέρει... Όσο για το θέμα των λαθρομεταναστών, επειδή αποτελεί  το βασικό όπλο στα χέρια εκείνων που αφανίζουν κοινωνικά και πολιτισμικά  τη χώρα, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους. Δεν υπάρχει ούτε μια χώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη που να επιτρέπει την ανεξέλεγκτη είσοδο και δράση των παράνομων μεταναστών, εκτός από την Ελλάδα!

Επιπλέον, επειδή εμείς μένουμε σε περιοχή που μεταμορφώνεται σε γειτονιά-κόλαση λόγω των λαθρομεταναστών, επειδή ζούμε μέσα στο πρόβλημα, επειδή βιώνουμε τον τρόμο και τις σκηνές βίας τακτικά, επειδή ζούμε μέσα στα σκατά τους κυριολεκτικά και μεταφορικά, αρνούμαστε να συνεχίσουμε άλλο έτσι γι' αυτό και αντιδρούμε.

Αν δεν σας αρέσει να διαβάζετε την δική μας αλήθεια, την αλήθεια του μέσου Έλληνα πολίτη του οποίου η ζωή καταστράφηκε ποικιλοτρόπως μέσα σε 2 χρόνια, μην επισκέπτεστε το ιστολόγιό μας. Εξάλλου, το agiovasilema, δεν είναι παρά ένα μικρό προσωπικό βήμα,  στο οποίο μπαίνουν κάποιες ειδήσεις και κάποιες σκέψεις, δικές μας και άλλων, σε ένα σύνολο πληροφοριών που εμείς προσωπικά και υποκειμενικά θα θέλαμε να διαβάζουμε για την  δική μας ενημέρωση.

Υπάρχουν τόσο αξιόλογα sites τα οποία είναι επαγγελματικά δημοσιογραφικά, όπως του κ Ευαγγελάτου, της συζύγου του, του κυρίου ''Ζούγκλα'' κλπ, που εκφράζουν πιστά τις απόψεις τόσο της Κυβέρνησης, όσο και των  λαθρομεταναστών για τους οποίους διαθέτουν τεράστια αποθέματα αγνής αγάπης και βεβαίως επειδή είναι επαγγελματικά και βγάζουν λεφτά από αυτή την ιστορία, έχουν και δημοσιογράφους και ανάλογα ρεπορτάζ. Είναι βέβαιο ότι αυτά θα σας καλύπτουν περισσότερο απο το ερασιτεχνικό Αγιοβασίλεμα το οποίο καλύπτει απλά την ανάγκη έκφρασης των συντακτών του και τίποτα περισσότερο.
agiovasilema




4 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Πες τα...
    Ξαφνικά όσοι λέμε για τους λαθροβρωμιάρηδες και την απελπισία που μας έχουν φτάσει, μας βαφτίζουν φασίστες γιατί είναι η εύκολη λύση για να απαξιώσουν τη φωνή μας.

    Όλη η Ελλάδα υποφέρει, ξαφνικά δηλαδή όλη η Ελλάδα γέμισε φασίστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως τα γράφεις είναι. Και εγώ αριστερός είμαι ή μάλλον ήμουνα και αντιλαμβάνομαι ότι και εσύ απο παρόμοια πολιτική αφετηρία προέρχεσαι, μέχρι τώρα που χτυπήσανε 2 φορές τη γυναίκα μου στο δρόμο και εμένα μου πήρανε τη μηχανή και μου σπάσανε το αυτοκίνητο. Δεν μπορούμε να περπατήσουμε πια σαν ελεύθεροι πολίτες, μπορούν να το καταλάβουν αυτό οι ανεγκέφαλοι; Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε καν. Για ποιά ελευθερία και ποιόν πολυπολιτισμικό παράδεισμο μιλάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε 10:26. Αυτό που θεωρούμε ως την πιο ιδανική λύση κάτω από τις παρούσες συνθήκες,είναι, να μαζευτούν 5 άνθρωποι από τον πνευματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο σε όλο του το φάσμα και τις αποχρώσεις ώστε να συσπειρώσουν και μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, άνθρωποι που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ οι οποίοι να διαθέτουν αγάπη προς την πατρίδα και δύναμη να αντισταθούν.

    Να μαζευτούν δηλαδή, Συνταγματολόγοι,Οικονομολόγοι Κοινωνιολόγοι, και οι ελάχιστοι Βουλευτές και Τοπικοί Άρχοντες που αποδεδειγμένα μάχονται υπέρ της ελευθερίας της πατρίδας, από κάθε κόμμα. Επίσης, μερικοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών γιατί ο πολιτισμός είναι σημαντικό κεφάλαιο της χώρας, να τα βάλουν κάτω, να ξεσκίσουν το Μνημόνιο, να το βγάλουν παράνομο όπως και είναι, να τους το τρίψουν στα μούτρα, να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στους 'Έλληνες εγκληματίες και βεβαίως να μπουν τα θεμέλια για μια ανάπτυξη χωρίς τον ξένο ζυγό και το ξεπούλημα της χώρας.

    Μόνο έτσι μπορεί κάπως να σωθούμε και να ξεβρωμίσει ο τόπος από τα σκουπίδια κάθε είδους, μόνιμα και λαθραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dhladh o Glezos, o Mainas, o Koundouros, o Savvopoulos einai fasistes? Opoion den 8elei tous paranomous ton vaftizoume fasista?

    ΑπάντησηΔιαγραφή