Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Πάτρα: Πήγε να προστατεύσει τη γυναίκα του από τους λαθρομετανάστες τσαντάκηδες και κατέληξε στο νοσοκομείο

Πάτρα: Πήγε να προστατεύσει τη γυναίκα του από τσαντάκηδες και κατέληξε στο νοσοκομείοΤο περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο αλλοδαποί έβαλαν στο στόχαστρό τους την τσάντα μιας γυναίκας. Όταν ο σύζυγός της αντιλήφθηκε τι συμβαίνει προσπάθησε να τους αφοπλίσει. Ωστόσο, όπως αναφέρει το thebest.gr, ο ένας του επιτέθηκε με αλύσίδα και ο δεύτερος με μαχαίρι, καταφέρνοντάς του δύο χτυπήματα στο αριστερό χέρι. Το θύμα της επίθεσης, 25 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ συνελήφθη ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς,που είναι 29 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου