Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Παιδιά έχουμε ξεφύγει τελείως...Ογδοντάχρονος αποπειράθηκε θα βιάσει ...ενενηντάχρονη.


Απόπειρα βιασμού με θύμα μία 90χρονη Χιώτισσα με προβλήματα άνοιας συνέβη χθες στη Χίο. Ο 80χρονος Χιώτης μπήκε στο δωμάτιο της 90χρονης και...
εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της επιχείρησε να τη βιάσει.

Για καλή της τύχη εκείνη την ώρα μπήκε στο δωμάτιο συγγενικό της πρόσωπο που αντίκρισε με έκπληξη τον 80χρονο να επιτίθεται σεξουαλικά στην ανήμπορη γυναίκα.

Μόλις κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει αλλά οι συγγενείς της ηλικιωμένης τον έπιασαν.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χίου και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στον τοπικό Τύπο από συγγενή της 90χρονης και επιβεβαιώθηκε από την Ασφάλεια Χίου. Η οικογένεια της ηλικιωμένης δεν θέλησε πάντως να καταθέσει μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου