Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στο μηδέν η διαφορά των δυο κομμάτων που πάτωσαν τη χώρα. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε, Κάλεσμα για αύριο στο Σύνταγμα, όπως οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας MRB η οποία δημοσιεύεται στην κυριακάτικη εφημερίδα REAL NEWS, η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας είναι αυτή τη στιγμή στο ΜΗΔΕΝ.

Συγκεκριμένα και τα δύο κόμματα λαμβάνουν....
από 21,5% ενώ στη Βουλή μπαίνουν πλέον και οι οικολόγοι.

Agiovasilema: Στο μηδέν η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, όπως στο μηδέν έχει φθάσει και η ποιότητα της ζωής μας, η ελπίδα μας για το μέλλον και τα όνειρα για τα παιδιά μας. Το ζητούμενο κατά την ταπεινή μας άποψη, είναι να βγει ο λαός στους δρόμους και να κρυφτούν τρομαγμένοι όλοι οι σάπιοι και διεφθαρμένοι που μας οδήγησαν στα τωρινά χάλια, παίρνοντας μαζί τους ξερακιανούς λογιστάκους της Τρόικας που ήρθαν και αυτοί σαν τις ύαινες να πάρουν μεζέ από το ετοιμοθάνατο ζώο. 


Δεν υπάρχουν χρώματα κύριοι αυτή την ώρα. Αν θέλουμε να βγούμε από το αδιέξοδο, υπάρχουν μόνο ελάχιστα πολιτικά πρόσωπα με κότσια όπως ο Καμμένος ή η Σακοράφα ή όποιος ακόμα σταθεί το ίδιο μάγκας και υπάρχει και λαός που δεν μπορεί να σωθεί αν δεν έχει θέληση. Έχουμε θέληση? Αν ναι,  ας ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του olympia.gr , ας πάμε όλοι αύριο στο Σύνταγμα, Κυριακή 22 Μαίου, ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού, με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια, ειρηνικά, να διεκδικήσουμε τις ζωές μας πίσω. Η Ισπανία, έκανε την αρχή, καιρός να πάρουμε τη σκυτάλη. Κάλεσμα από όλα τα πατριωτικά μπλογκς αύριο την Κυριακή στις 22 Μαίου,  στις 11 πμ. στο Σύνταγμα, να αγωνιστούμε για  την ελευθερία  και τη ζωή που τόσο άδικα μας στερούν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου