Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μερικά από αυτά που δεν έδειξαν τα ....απεργούντα ΜΜΕ

Ένας πολύ σοβαρά τραυματισμένος από κτυπήματα των ΜΑΤ.. Τι κρίμα οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν αποποιηθεί από καιρού τα κύρια καθηκοντά τους, που είναι η προστασία των πολιτών, και επιδίδονται μετά μανίας σε κτυπήματα επί των πολιτών για να προστατεύσουν το πολιτικό κατεστημένο που έχει φέρει την χώρα στη σημερινή δυσμενή κατάσταση..
Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
ΚΑΝΕΝΑΣ
Μεγάλες και δυναμικές διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας από χιλιάδες  Έλληνες αγανακτισμένους, λόγω της ανεργίας, για τις αυξήσεις των φόρων και τις περικοπές σε συντάξεις και τους μισθούς, που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση.
Πολλές καταστροφές και τουλάχιστον 12 τραυματίες...


http://kanena2010.blogspot.com/2011/05/11-2011.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου