Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Θέμος Αναστασιάδης-Μας σφάζουν έξω και μέσα


http://img.protothema.gr/7A8AFC900EE3E87D85DCD8ED3D77FBA8.jpgΕνώ η κυβέρνηση δίνει κουτσά-πολύ στραβά, τη μάχη της Ελλάδας στο εξωτερικό, την έχει χάσει προ πολλού στο εσωτερικό. Γιατί εκτός απ’ την αξιοπρεπή διαβίωση που τίθεται υπό αμφισβήτηση, χάνεται ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα της απλής επιβίωσης αν βγεις μόνος σου στον δρόμο.

Όπως συνέβη στον 44χρόνο που σφάχθηκε άγρια πέντε το πρωί από τρεις αλλοδαπούς ενώ πήγαινε τη γυναίκα του να γεννήσει. Για να του πάρουν την κάμερα με την οποία θα απαθανάτιζε τη ζωή που δεν θα δει ποτέ...


Όπως επίσης το μωρό που γεννήθηκε τελικά δεν θα μάθει ποτέ για το Μνημόνιο, ούτε για το ότι θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα επειδή ανίκανοι πολιτικοί άφησαν δωρεάν τον απλό Έλληνα στο έλεος των λαθροδολοφόνων, ενώ ασχολούνται μόνο με το πώς θα πουλήσουν ή θα κρατήσουν τη δημόσια περιουσία ΤΟΥΣ.

Χρειάζεται Τρόικα για να ‘χουμε Αστυνομία; Έχουν ακόμα και στο Τζιμπουτί. Αλήθεια για ποιους ζητάει πρόσθετες θυσίες η κυβέρνηση; Όπως το πάει ό,τι κι αν απομείνει στην Ελλάδα δεν θα ανήκει σε Έλληνες. Έξω και μέσα μας σφάζουν.
Θέμος Αναστασιάδης
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου