Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η χουντικη κυβέρνηση τρομοκρατημένη κρατάει σβηστά τα φώτα στους δρόμους για να φύγει ο κόσμος?

Όση ώρα χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος και στις υπόλοιπες πλατείες της χώρας, το κίνημα συνεχίζει να διογκώνεται από τη γέννησή του! Στο group του fαcebook από όπου και ξεκίνησε η επισκεψιμότητα έχει ξεπεράσει πλέον και τις 34.500 και συνεχίζει ακάθεκτη λεπτό προς λεπτό!
Την ίδια ώρα, όσοι βρίσκονται στο Σύνταγμα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το internet τους, καθώς είτε λόγω υπερφόρτωσης των δικτύων είτε για “άλλους λόγους” δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Μέσα από τη σελίδα που έχουν αναρτήσει στο facebook, οι νέοι συνεχίζουν και περνούν μηνύματα προς όλους, ακόμα και για το τι προβλήματα υπάρχουν στις κεντρικές πλατείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου