Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Λαυράκι έβγαλε το Greeknation.Προεξόφλησαν εκποίηση της χώρας. Αποκάλυψη: Oι Γερμανοί “ξανάρχονται” μέσω της Τράπεζας “KfW”,όταν το μνημόνιο δεν υπήρχε καν!

Λαυράκι έβγαλε το Greeknation . Για να δείτε πως προεξόφλησαν την εκποίηση της πατρίδας. Η αποκάυψη μας εδώ: Oι Γερμανοί “ξανάρχονται” μέσω της Τράπεζας “KfW”;; από τις 26 Φεβρουαρίου του 2010, όταν το μνημόνιο δεν υπήρχε καν για τα ΜΜΕ! Δείτε λοιπόν τώρα τι βγαίνει:

Την KFW την ξέρετε? Οχι φαντάζομαι…http://www.kfw.de/kfw/en/index.jsp είναι μια επενδυτική εταιρεία που ανήκει στο Γερμανικό δημόσιο. Σα να λέμε ΕΤΒΑ. Στο site τους βλέπετε: ‘We promote Germany” γραμμένο περήφανα.
‘In the year 2010, KfW Bankengruppe provided EUR 81.4 billion for industry, the environment, housing and education in Germany and around the world (previous year: EUR 63.9 billion, +27%). These promotional business activities contributed significantly to mitigating the impact of the economic and financial crisis on enterprises and provided a tailwind for Germany’s economic recovery.’ Και γιατί να την ξέρετε θα μου πείτε? Γιατί αυτή υπογράφει και όχι η Γερμανική κυβέρνηση την μνημονιακή σύμβαση. Τον ισολογισμό του 2010 της KFW τον έχετε δεί? Οχι ε?http://www.kfw.de/kfw/en/I/II/Download_Center/Financial_Publications/Financial_publications/2_Jahresberichte_E/Lagebericht_englisch.pdf
Εκεί στην σελίδα 10 εμφανίζεται και το δάνειο της Ελλάδος. Πως αναφέρεται αυτό?
‘special business related to the loan granted to the Republic of Greece in 2010′ και ‘International business increased to EUR 92.3 billion and accounts for 22 % of the total lending volume, including the loans to the Republic of Greece (EUR 22.3 billion).’
Special Business ήμαστε λοιπόν! Για δείτε με τι ασχολείται κυρίως η KFW? Με επενδύσεις στους τομείς της Ενέργειας.
http://www.kfw.de/kfw/en/KfW_Group/index.jsp
Σας λέει τίποτα η λέξη ΔΕΗ?

http://www.olympia.gr/

(agiovasilema:  Γερμαναράδες φονιάδες του λαού μας, και ελληνοπροδότες τσάτσοι των Γερμαναράδων τα είχαν όλα προαποφασίσει από κοινού. Εμείς απλά ήμασταν τα ανίδεα θύματα.)

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ [ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΝΝΟΩ]. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΕΧΘΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΤΕ Η <> ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η' ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή