Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Nέο μακελειό στην Πεύκη με ανταλλαγή πυροβολισμών και τρεις τραυματίες – Βρέθηκε το περιπολικό πίσω από το ΚΑΤ

Μνήμες Ρέντη ξύπνησαν πριν από λίγο στην περιοχή της Πεύκης, καθώς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων σοβαρά στο στήθος, αλλά και ένας ιδιώτης που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι πολίτης ή ένας εκ των κακοποιών.
Πριν από λίγο, εντοπίστηκε το περιπολικό που είχε κλαπεί από τον δράστη τη επίθεσης κατά αστυνομικών στην Πεύκη.
Το όχημα βρέθηκε στην οδό πίσω από το ΚΑΤ.
Αυτόπτης μάρτυρας που είδε τον δράστη να εξέρχεται του οχήματος δήλωσε πως είναι τραυματισμένος. Δυνάμεις της αστυνομίας ελέγχουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Στο χειρουργείο ο τραυματίας αστυνομικός

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο τραυματίας αστυνομικός ο οποίος τραυματίστηκε στο λαιμό κα στο πόδι κατά της επίθεση ενόπλων στην Πεύκη και αμέσως εισήχθη στο
...
χειρουργείο αφού η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Οι άλλοι δύο τραυματίες, ένας αστυνομικός και ένας πολίτης φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση έλαβε μία κλήση για ένα ενοχλητικό άτομο στο πολιτιστικό κέντρο της Πεύκης και αμέσως έσπευσε ένα περιπολικό με το πλήρωμά του, από δύο άτομα.
Όταν έφθασε το περιπολικό πριν ακόμα προλάβουν να κατέβουν, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από πιθανότατα δύο δράστες και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών.
Από τα πυρά, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και ο δεύτερος αν και φορούσε αλεξίσφαιρο τραυματίστηκε στο στήθος και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.  http://www.olymia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου