Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Οι ευρωπαίοι εταίροι μας ζήτησαν υποθήκες 270 δισ. ευρώ!


Φυσικά, η είδηση αυτή έμεινε στην αφάνεια. Ούτε καν στρα ψιλά. Τόσα μας ζήτησαν ως εγγυήσεις οι ετέροι μας στην Ευρώπη, οι οποίοι έχουν φυσικά ξεχάσει τι σημαίνει αλληλεγγύη, αφού έχουν βρει τους "πρόθυμους" (βλ. Παπανδρέου και την κυβέρνησή του) που προσπαθώντας να αποφύγουν την ευθύνη διαχείρισης και εξόδου της χώρας από την κρίση, προτιμούν να τρέχουν στις εύκολες λύσεις, στα χέρια νέων τοκογλύφων, νέων οικονομικών τρομοκρατών, νέων εκβιαστών, προκειμένου να δανειστούν και να μεταθέσουν το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση (αφού οι ίδιοι γνωρίζουν πάρα πολύ καλά πως δεν πρόκειται να εκλεγούν ποτέ ξανά και ενδέχεται να μην μπορέσουν να κατοικήσουν ποτέ στην Ελλάδα μετά την αποχήρησή τους από την εξουσία).

Οι ευρωπαίοι εταίροι, λοιπόν, αποφάνθηκαν πως για να μας δανείσουν απαιτούν την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας 270 δισ. ευρώ! Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν αυτή η υποθήκη μπαίνει για την λεγόμενη 5η δόση (δηλαδή για δάνειο 12 δισ. ευρώ) ή εάν αφορά την επαναδανειοδότηση της Ελλάδας για ποσό της τάξης των 150 δισ. ευρώ! Όμως, όπως και να το
...
προσεγγίσουμε το θέμα, είτε είναι 12 δισ., είτε 50 δισ., είτε 150 δισ. η αντιστοίχιση των 270 δισ. ευρώ δεν ταιριάζει, δεν μπορεί να θεωρηθεί δίκαιη και φυσικά, εάν η κυβέρνηση της χώρας (βλ. Παπανδρέου και τα άλλα πρόθυμα παιδιά) εκπροσωπούσε τους Έλληνες πολίτες και τα Ελληνικά συμφέροντα, δεν θα δεχόταν αυτή την εν ψυχρώ κλοπή, συνοδευόμενη μάλιστα με απαίτηση τυφλής αποδοχής εκ μέρους της Ελλάδας!

Λοιπόν, ακούσατε σήμερα κάτι για την πρόταση που μας έκαναν οι Ευρωπαίοι εταίροι; Φυσικά δεν ακούσατε τίποτε, αφού λειτούργησαν στον μέγιστο βαθμό οι μηχανισμοί της κυβερνητικής προπαγάνδας που κίνησε γη και ουρανό προκειμένου να συγκαλυφθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη των "συζητήσεων".

Από αύριο θα έχουμε τα νεότερα. Από αύριο, αφού συναντηθούν οι προπαγανδιστές και οργανώσουν την επικοινωνιακή επίθεση αποπροσανατολισμού των Ελλήνων πολιτών. Αν χρειαστεί, το θέμα θα "ξεχαστεί" για όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κατορθωθεί, αφού έχει προκύψει άλλο "μείζον" ζήτημα, με την παράγκα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για να καταλάβετε τους μηχανισμούς προπαγάνδας.

Αύριο θα έχετε την αποκάλυψη στις οθόνες σας. Αποκάλυψη που ΟΦΕΙΛΑΝ να την βγάλουν οι βουβουζέλες των ΜΜ”Ε”.

Αντ’ αυτού, μας φλόμωσαν σε Μπέο και Ψωμιάδη, σε τύπους που τα έτρωγαν από το στοίχημα που κάποια κουνέλια επιμένουν να παίζουν.

Την ίδια στιγμή, η Ελλάδα κλήθηκε να παράσχει προσημειώσεις Εθνικής περιουσίας του ύψους των 270 δις Ευρώ, την ίδια στιγμή που όλοι μιλούν για ιδιωτικοποιήσεις της τάξεως των 50 δις.

Αυτή η εξέλιξη είναι δυστυχώς η δικαίωση όλων μας, που ουρλιάζουμε από την επόμενη μέρα υπογραφής του μνημονίου.

Αύριο λοιπόν τα σπουδαία. Στο μεσοδιάστημα, μην απορήσετε εάν ο Γιάννης βάλει και τον Βουρλούμη να παρέμβει για τους αλογομούρηδες που έστηναν την κάτω Αγουλινίτσα στο τοπικό ντέρμπυ με τον Αργοναύτη Κατακώλου.

Πάντως, είμαστε και τυχεροί... αφού ο Βενιζέλος είναι σκληρός διαπραγματευτής...! Σκεφτείτε να ήταν... ανίκανος!
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου