Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πάνε και άλλοι 2 βουλευτές. Εκτός Πασοκ ο Λιάνης, δεν ψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο το Αθανασιάδης. Ένας ένας λέμε, μην σπρώχνεστε και έχουμε τραυματίες από το στριμωξίδι...

 Δεν ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο Λιάνης και Αθανασιάδης
- Ο Γ. Λιάνης ανεξαρτητοποιήθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ


Σοκ προκάλεσε στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, η ξαφνική και αναπάντεχη επιστολή παραίτησης του βουλευτή Φλώρινας, Γιώργου Λιάνη, ο οποίος δηλώνει ότι παραιτείται πλέον από το ΠΑΣΟΚ και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής, καθώς όπως σημειώνει δεν προτίθεται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

Η είδηση αυτή έπεσε σαν βόμβα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς ακόμα και στον λεγόμενο πρωινό καφέ, ο κ. Λιάνης ουδέποτε ήταν ένας από τους "ύποπτους" για να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Πάντως, το κλίμα που δημιουργείται στην κυβέρνηση είναι εκρηκτικό, καθώς κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα μιας και κάθε μέρα προκύπτουν νέες αντιρρήσεις και βουλευτές που απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Ήδη ο βουλευτής Κοζάνης, κ. Αλέξανδρος Αθανασιάδης επανέλαβε και σήμερα για άλλη μία φορά την πρόθεση του να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.
Με αυτή τη δήλωση, πλέον μένουν 154 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για να υπερψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο και κανείς δεν ξέρει εάν η επιστολή παραίτησης του κ. Λιάνη ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου