Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

8 ΤΕΡΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΙΑΣΑΝ 25ΧΡΟΝΟ Κ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ?ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ???



 Ενα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα?
Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare. Και όταν λέμε ζευγαριού το εννούμε. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι, σύμφωνα με φήμες που διαδόθηκαν, έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπάρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από... άγνωστα άτομα - πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατα φύση και παρα φύση.
Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπεί στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε. Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ.
Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ ετιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οι βιασμοί. Κάποιοι διέδιδαν πως "κάτι συνέη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας".
Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό. Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποια προς αλλοδαπούς που ζούν και κινούνται στην Πάτρα. Τις απόμενες ώρες αναμένεται απλετο φως στην υπόθεση.
πηγή : http://www.eglimatikotita.gr/

(Σημ: Νεότερες πληροφορίες του καλού και ενημερωμένου  eglimatikotita.gr, κάνουν λόγο για ψεύτικη είδηση που κατασκευάστηκε με σκοπό να πλήξει την αξιοπιστία των μπλογκς. Αντιλαμβανόμαστε από την ανάρτηση του eglimatikotita, ότι οι εμπνευστές της ψευδούς είδησης σκοπό είχαν προφανώς την προβοκάτσια, δηλαδή στόχευαν στο να αναδημοσιεύσουν τα μπλογκς την ψεύτικη είδηση και μετά στο επόμενο ΑΛΗΘΙΝΟ περιστατικό βιασμού να μην γίνονται πιστευτά. Όποιοι όμως το κάνουν αυτό, ας έχουν στο νου τους ότι οι λαθρομετανάστες τελούν καθημερινά εγκλήματα, οπότε η ανωτέρω ψεύτικη είδηση δεν είχε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα)

Δυο μέρες μετά την διασπορά της είδησης, διαψεύστηκε επίσημα και από την αστυνομία με την πιο κάτω ανακοίνωση:

"Σχετικά με πρόσφατες καταχωρήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, για ομαδικό βιασμό, προ ημερών, νεαρού ζευγαριού σε περιοχή της Πάτρας, ανακοινώνεται ότι ουδέποτε καταγγέλθηκε σε οποιαδήποτε τοπική Υπηρεσία τέτοιο περιστατικό και από την μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα, δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο για την τέλεση τέτοιου αδικήματος."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου