Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Που πήγαν ωρέ τα ανοιχτά υπουργικά συμβούλια; 9 Ώρες “φυλακισμένα” τα φοβισμένα ανθρωπάκια, μίας κυβέρνησης με μόνο συνεκτικό κρίκο τον τρόμο…

http://www.zougla.gr/Uploads/amargarita/071009maketa%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%97INSIDE.jpg
Που πήγαν τα μεγαλεία της “ανοιχτής διακυβέρνησης”… Τα Industrial σκηνικά, τα θέατρα με τους καμίνηδες να μπαινοβγαίνουν. Όλα εδώ πληρώνονται και η φωτογραφία είναι άκρως προφητική. Ο “λαοπρόβλητος” δήμαρχος Αθήνας που κυκλοφορεί μόνο με ισχυρή προστασία στην πόλη την οποία διοικεί (!!)
Αλλά το μεγάλο δράμα είναι αυτό που εξελίσσεται σήμερα. Που πήγαν οι υπουργοί που υπάκουαν τυφλά στους image makers για να γράφουν καλύτερα στα πανηγυράκια. Που πήγαν οι περιβόητες εικόνες με τον ΓΑΠ να διαβάζει τις σημειώσεις στα χαρτάκια που κάποιοι του έγραφαν. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν την κατάσταση που επικρατεί στο υπουργικό συμβούλιο τις τελευταίες ώρες:
Ένα ανθρωπάκι εκτός τόπου και χρόνου που αρχίζει να συνειδητοποιεί το έγκλημα που έχει διαπράξει…
Μία έντρομη κουστωδία υπουργών που νιώθουν την καυτή ανάσα της νεμέσεως να έρχεται…
Η ενοχλητική οσμή της δυσπιστίας που πλανάται στην ατμόσφαιρα: “Αυτός και η παρέα του θα θησαυρίσουν, εμείς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε χώρα.” Έτσι θα μπορούσε να μεταφραστεί η σκέψη πολλώνπαρισταμένων.
Και τέλος, ο Βενιζέλος που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έπεσε θύμα της ματαιοδοξίας του με το να πιστέψει ότι ο ΓΑΠ θα έπαιζε fair play κάνοντας τον υπουργό. Ο Βενιζέλος το κατάλαβε πρώτος από όλους αλλά ίσως να μην το συνειδητοποίησε. Ο Βενιζέλος ήταν μάρτυρας στην συνάντηση με τον Κινέζο πρέσβη. Ο Βενιζέλος τώρα συνειδητοποιεί το μεγάλο παιχνίδι ανθρώπων που δεν έχουν καμμία σχέση με την πατρίδα.
Η κυβέρνηση πλέον κρατιέται από τα δεσμά του τρόμου. http://www.olympia.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου