Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Η Ισπανία ενδέχεται να ζητήσει αποζημίωση από τους Γερμαναράδες για τα αγγούρια. Εμείς που διαλυθήκαμε από τις χυδαιολογίες και τη διαφθορά τους γιατί δε ζητάμε?

Η Μαδρίτη ενδέχεται να ζητήσει αποζημίωση για τη βλάβη που έχει υποστεί από τις πληροφορίες ότι τα ισπανικά αγγούρια ευθύνονται για τη μόλυνση από το βακτήριο E.coli.


 
Η Ισπανία εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει αποζημίωση για τη βλάβη που έχουν υποστεί οι αγρότες της από τις πληροφορίες ότι τα ισπανικά αγγούρια ευθύνονται για την διατροφική δηλητηρίαση που έχει προκαλέσει το θάνατο πολλών ανθρώπων στην Ευρώπη, όπως δήλωσε η ισπανίδα υπουργός Εξωτερικών Τρινιδάδ Χιμένεθ.
 
Η Ισπανία πρώτα θα εκτιμήσει αυτές τις βλάβες και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν έχει τη δυνατότητα "να ζητήσει αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να αντισταθμίσει τις οικονομικές ζημιές που έχουν υποστεί οι παραγωγοί μας", δήλωσε η υπουργός σε συνέντευξη Τύπου από το Μεξικό.
 
Προς το παρόν "αυτό που είναι πιο σημαντικό για λόγους διατροφικής ασφάλειας είναι να βρεθεί η προέλευση της μόλυνσης", υπογράμμισε η Χιμένεθ.
 
"Πάντα λέγαμε ότι πρέπει να περιμένουμε τις ειδικές εργαστηριακές αναλύσεις για να δούμε αν η μόλυνση προήλθε στη διάρκεια της παραγωγής ή της μεταφοράς αυτών των λαχανικών", πρόσθεσε.
 
Ενα σπάνιο είδος του βακτηρίου E.coli έχει προκαλέσει επιδημία αιμολυτικού ουραιμικού συνδρόμου (ΟΑΣ) στη Γερμανία, όμως το βακτήριο δεν εντοπίστηκε στα αγγούρια που εισήχθησαν από την Ισπανία κι έτσι η προέλευση αυτής της "χωρίς προηγούμενο" μόλυνσης δεν είναι ακόμη γνωστή, όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη η Ευρωπαϊκη Επιτροπή.
 
Η Επιτροπή πρόσθεσε επίσης ότι έχουν καταγραφεί εννέα θάνατοι στη Γερμανία και ένας στη Σουηδία. Σύμφωνα πάντως με τις γερμανικές αρχές οι νεκροί είναι 15 και 373 οι περιπτώσεις μολύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου