Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ. ΥΨΩΣΑΝ ΤΕΙΧΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ.


ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ  ΒΙΑ.



(φωτ. απo newsbomb.gr)


(fwt. apo newsbeast.gr)


'Υψωσαν τείχος στην Β.Σοφίας! - Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.Η αστυνομία είναι επί ποδός με τουλάχιστον 5000 ένστολους και 32 διμοιρίες των ΜΑΤ να περιφρουρούν το κέντρο. Ήδη η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα σε τέσσερα σημεία της Αθήνας προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια.
Για το λόγο αυτό οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν στήσει οδοφράγματα περιμετρικά του κοινοβουλίου επιστρατεύοντας μάλιστα και το... Αύρα.
Πρόκειται για ένα τύπου τανκ με εκτοξευτήρες νερού το οποίο κινείται πάντα με τη συνοδεία διμοιριών και αποτελεί τον νέο μηχανισμό καταστολής των επεισοδίων αλλά και περιορισμού των καταστροφών που μπορεί να προξενούνται στο κέντρο της Αθήνας.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ!!!
ΧΟΥΝΤΑ  ΥΠΑΡΧΕΙ.....ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ!!!!

Παρόλα αυτά όμως, εμείς διαδηλώνουμε ειρηνικά, για να μην αφήσουμε προβοκάτορες και μπαχαλάκηδες να δώσουν αφορμή στα ΜΑΤ να ξεκινήσουν το ''θεάρεστο'' έργο τους, (βούτυρο στο ψωμί της χούντας θα ήταν μια προβοκάτσια). Η επιμονή μας, η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου,η απουσία επεισοδίων αλλά οι φωτογραφίες που θα κάνουν το γύρο του κόσμου και που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο κρατιέται στην εξουσία, θα κλονίσουν την πήλινη χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου