Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η αστυνομία πήρε εντολές να φερθεί σκληρά στον κόσμο σε περίπτωση που επιχειρηθεί να πλησιάσουν άνθρωποι στην Βουλή. Αλλάζουν ημερομηνία και χώρο.

Η  κυβέρνηση έδωσε εντολή στην αστυνομία να είναι σκληρή με όποιον αποπειραθεί να πλησιάσει τη Βουλή
- Το ΚΤΕ που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Βουλή θα γίνει τελικά στην Ιπποκράτους
- Τελικά αναβλήθηκε για την Πέμπτη το υπουργικό Συμβούλιο υπό το φόβο του αποκλεισμού
- Μέχρι και τεθωρακισμένο όχημα που ρίχνει νερό επιστρατεύτηκε έξω από τη Βουλή


Υπό το φόβο του αποκλεισμού της Βουλής από τους Αγανακτισμένους που φαίνεται πως προγραμματίζουν μία τέτοια ενέργεια για την Τετάρτη και υπό τον ασφυκτικό κλοιό που θα βρίσκεται την ίδια ημέρα όλο το κέντρο από τις απεργιακές κινητοποιήσεις, η κυβέρνηση δείχνει φοβισμένη και σύμφωνα με πληροφορίες  αναβάλει τη συνεδρίαση του υπουργικού που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη στο κτίριο της Βουλής.

Έτσι η έντονη κοινωνική οργή αναγκάζει την κυβέρνηση να μεταθέσει για την Πέμπτη το υπουργικό Συμβούλιο, ενώ η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ, για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά στη Βουλή.

Αντίθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , η συνεδρίαση του ΚΤΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη αλλά αυτή τη φορά στα γραφεία της Ιπποκράτους, έτσι ώστε να μην βρεθεί αντιμέτωπη η κυβέρνηση με το πλήθος των Αγανακτισμένων και των απεργών.

Βέβαια και στο ΚΤΕ η κυβέρνηση και συγκεκριμένα οι υπουργοί δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους Αγανακτισμένους, αλλά θα έχουν να αντιμετωπίσουν την οργή των βουλευτών, καθώς τα “όργανα” έχουν ήδη αρχίσει. Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαν ακουστεί βαριές κουβέντες από όλους κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου