Μια γωνιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, τον ευλογημένο τόπο που μας μεγάλωσε.Έναν παραδεισένιο τόπο που τον μετατρέπουν σε κόλαση. Φιλοξενώντας επιλεγμένα κείμενα άλλων ιστολογίων αλλά και δικές μας σκέψεις και προβληματισμούς, ενώνουμε και τη δική μας απλή φωνή με τη φωνή όσων συμπατριωτών μας αντιδρούν και αντιστέκονται στην καταστροφή της πατρίδας και του λαού μας. Μας πιάνει αλλεργία με τους προδότες πολιτικούς, με τους ξένους άρπαγες, με τους Γερμανούς νεο-κατακτητές, με τους αλλοδαπούς λαθρο-κατακτητές και γενικά με όλων των ειδών τις συμμορίες που λυμαίνονται τον τόπο μας. Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας. agiovasilema@gmail.com









Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Νέο μακελειό στην Καλλιθέα. Αλβανοί σκότωσαν Αλβανούς (Πού είναι οι ΜΚΟ να υπερασπιστούν τους ''φουκαράδες'' τους αλλοδαπούς φονιάδες...)

- Ανθρωποκυνηγητό για τους 2 δράστες
- Γάζωσαν με πυροβόλο τα δύο θύματα με τα οποία έτρωγαν μαζί


Ώρα 14.00 και η Καλλιθέα συγκλονίζεται από πιστολίδι.
 
Σε μία ταβέρνα, στην οδό Σοφοκλέους 182Γ πέφτουν νεκροί από καταιγισμό σφαιρών 2 Αλβανοί.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τους σκότωσαν με πυροβόλα όπλα 2 συμπατριώτες τους, ενώ προηγουμένως έτρωγαν ήσυχα όλοι μαζί.
 
Από τις πρώτες μαρτυρίες προκύπτει πως ξαφνικά, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος τσακωμός οι 2 Αλβανοί σηκώθηκαν από το τραπέζι της ταβέρνας, γάζωσαν τους 2 συμπατριώτες τους και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου